Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Marymoncka 42
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4492
HKS Hutnik 1957 Chula Vista United
343 Tactiek flat four
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 39.9
very good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Ałtyn geeft een hoge lob. Luca kopt de bal weg. Daar is Kopanina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sidorowski is nu in balbezit. Szulej is nu in balbezit. Szulej speelt de bal door. Schaul is nu in balbezit. Schaul draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Trujillo speelt de bal door. Chaberek heeft problemen om de bal te vangen. Chaberek geeft de bal voor. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Trujillo de bal onder controle te krijgen. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - Chula Vista United 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Stefanelli de bal. Kisiris rent richting de bal. Kisiris passt de bal met de wreef. Dardano is nu in balbezit. Dardano haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul verovert de bal door een tackle van achteren. Schaul met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 48%, Chula Vista United 52%.
HKS Hutnik 1957 - Chula Vista United 1:0

46e minuut.
Vörös probeert naar een medespeler te passen. Lerch rent richting de bal. Kallionpää onderschept slim de pass. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Dilazzaro trapt de bal weg van het doel. Kopanina kopt de bal weg. Daar is Zduniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Chaberek speelt de bal door. Zduniec probeert de bal aan de voet te houden. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej geeft een lange en hoge pass. Kallionpää krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Chaberek met een snelle inworp. Szulej speelt de bal door. Zduniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ałtyn kopt de bal weg. Kopanina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopanina passt de bal zonder na te denken. Szulej is nu in balbezit. Szulej met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Schaul kopt de bal weg. Rycak rent richting de bal. Rycak passt de bal zonder na te denken. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski onderschept slim de pass. Inworp. Ałtyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dardano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Schaul rent richting de bal. Schaul passt de bal met de wreef. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap. Dilazzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - Chula Vista United 2:0

69e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Trujillo passt de bal in één keer door. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej geeft de bal voor. Schaul springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kisiris met een snelle inworp. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski geeft de bal voor. Kallionpää heeft problemen om de bal te vangen. Kallionpää schiet op doel. Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polacsik verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zduniec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polacsik de bal. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Hutnik 1957 - Chula Vista United 3:0

84e minuut.
Ossowski onderschept slim de pass. Ossowski geeft een lange en hoge pass. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Lerch is nu in balbezit. Lerch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Hutnik 1957 32%, Chula Vista United 68%.
HKS Hutnik 1957 - Chula Vista United 3:0