Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Azkaban
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6756
Athletic Templari Tendenze
g8 Tactiek vittori 5.3.2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
24.3 gemiddelde waardering 59.9
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bădilă geeft de bal voor. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev schiet op doel. Tamburini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arany werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Brčić verovert de bal door een tackle van achteren. Brčić passt de bal in één keer door. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz geeft de bal voor. Bădilă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Annaert speelt de bal door. Caliendro heeft problemen om de bal te vangen. Xudaverdiyev rent richting de bal. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Loyola rent richting de bal. Loyola passt de bal in één keer door. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz geeft een hoge lob. Xudaverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Loyola rent richting de bal. Loyola geeft de bal voor. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz geeft de bal voor. Bădilă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Xudaverdiyev rent richting de bal. Tamburini is nu in balbezit. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Arany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:1

16e minuut.
Annaert is nu in balbezit. Annaert passt de bal in één keer door. Dejnowicz geeft de bal voor. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă schiet op doel. Arany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă schiet op doel. Arany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Goulart de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:2

19e minuut.
Loyola rent richting de bal. Goulart rent richting de bal. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola geeft een hoge lob. Bădilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kajan is nu in balbezit. Kajan passt de bal met de wreef. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz geeft de bal voor. Xudaverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arany trapt de bal weg. Kajan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamburini de bal. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Goulart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bădilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bădilă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Arany werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:3

25e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Loyola passt de bal in één keer door. Dejnowicz speelt de bal door. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Pintilie is nu in balbezit. Kajan onderschept slim de pass. Kajan geeft de bal voor. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Loyola onderschept slim de pass. Loyola met een sublieme pass. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Arany probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:4

40e minuut.
Doeltrap. Arany trapt de bal weg van het doel. Dejnowicz kopt de bal weg. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Arany bokst de bal weg.

42e minuut.
Caliendro verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caliendro. Caliendro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 84%, Tendenze 16%.
Athletic Templari - Tendenze 0:4

46e minuut.
Caliendro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejnowicz met de inworp. Annaert geeft een hoge lob. Xudaverdiyev springt en kopt de bal. Arany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Klungelig pakt Brčić de bal. Brčić passt de bal zonder na te denken. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... Arany werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:5

52e minuut.
Tamburini kopt de bal weg. Pintilie met een sublieme pass. Caliendro probeert naar een medespeler te passen. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Xudaverdiyev rent richting de bal. Caliendro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xudaverdiyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Annaert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bădilă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Morsut bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert passt de bal zonder na te denken. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. Arany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:6

58e minuut.
Dejnowicz geeft een hoge lob. Bădilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caliendro rent richting de bal. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. Arany bokst de bal weg. Arany met een sublieme pass. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... Arany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz geeft een hoge lob. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Arany werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Bădilă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czapla de bal. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Caliendro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliendro passt de bal zonder na te denken. Czapla is nu in balbezit. Xudaverdiyev onderschept slim de pass. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:7

68e minuut.
Brčić geeft de bal voor. Tamburini heeft problemen om de bal te vangen. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:8

69e minuut.
Pintilie probeert naar een medespeler te passen. Caliendro met een sublieme pass. Klungelig pakt Tamburini de bal. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Loyola geeft de bal voor. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev schiet op doel. Arany maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Bădilă geeft een hoge lob. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:9

72e minuut.
Albański speelt de bal door. Pintilie heeft problemen om de bal te vangen. Xudaverdiyev onderschept slim de pass. Bădilă rent richting de bal. Bădilă schiet op doel. Arany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Goulart de bal. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă draait met de bal, schiet en ... Arany bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Annaert met een sublieme pass. Dejnowicz geeft de bal voor. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:10

78e minuut.
Loyola passt de bal zonder na te denken. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert probeert naar een medespeler te passen. Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Czapla probeert de bal met de borst te controleren. Annaert is nu in balbezit. Annaert geeft een lange en hoge pass. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev geeft een hoge lob. Morsut rent richting de bal. Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:11

83e minuut.
Xudaverdiyev probeert de bal aan de voet te houden. Loyola rent richting de bal. Loyola geeft de bal voor. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ... Arany kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamburini met de inworp. Czapla rent richting de bal. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz geeft de bal voor. Arany bokst de bal weg. Xudaverdiyev rent richting de bal. Xudaverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Tendenze 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 83%, Tendenze 17%.
Athletic Templari - Tendenze 0:12