Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: White Rose Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2933
Shaman King F.C. Mangles FC
Kōraru Rerikku Tactiek CALP3
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 38.2
excellent Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


4e minuut.
Villota passt de bal met de wreef. Cagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagan passt de bal met de wreef. Paunić is nu in balbezit. Paunić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Dorin rent richting de bal. Paunić verovert de bal door een tackle van achteren. Paunić met een sublieme pass. Anacona is nu in balbezit. Anacona schiet op doel. Modesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Quimbayo geeft de bal voor. Paunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunić geeft een hoge lob. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón verovert de bal door een tackle van achteren. Rolón geeft een lange en hoge pass. Medellín maakt een snoekduik en kopt de bal. Concha kan de bal niet met de borst controleren. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Zamudio geeft de bal voor. Paunić kopt de bal weg. Anacona is nu in balbezit. Anacona haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Mangles FC 1:0

19e minuut.
Anacona probeert de bal met de borst te controleren. Anacona passt de bal met de wreef. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cagan is nu in balbezit. Guarín begaat een overtreding. Guarín krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt Montesinos de bal. Cagan rent richting de bal. Cagan geeft de bal voor. Anacona is nu in balbezit. Anacona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Villota onderschept slim de pass. Villota geeft een lange en hoge pass. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Bodó kopt de bal weg. Cagan is nu in balbezit. Cagan geeft de bal voor. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo draait met de bal, schiet en ... Modesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Mangles FC 2:0

34e minuut.
Cubadda rent richting de bal. Cubadda geeft een lange en hoge pass. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Molina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 41%, Mangles FC 59%.
Shaman King F.C. - Mangles FC 2:0

57e minuut.
Montesinos rent richting de bal. Quimbayo onderschept slim de pass. Quimbayo geeft een hoge lob. Anacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona draait met de bal, schiet en ... Modesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Mangles FC 3:0

60e minuut.
Paunić geeft de bal voor. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo schiet op doel. Ader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modesto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Mangles FC 4:0

72e minuut.
Cagan geeft de bal voor. Paunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunić passt de bal met de wreef. Anacona is nu in balbezit. Anacona schiet op doel. Modesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bodó met een sublieme pass. Daar is Cagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cagan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ader neemt vlug de vrije trap. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota geeft een lange en hoge pass. Paunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rolón rent richting de bal. Cubadda geeft een lange en hoge pass. Molina probeert naar een medespeler te passen. Anacona is nu in balbezit. Anacona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Mangles FC 5:0

88e minuut.
Cadavid speelt de bal door. Paunić is nu in balbezit. Paunić met een sublieme pass. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 39%, Mangles FC 61%.
Shaman King F.C. - Mangles FC 5:0