Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piczochy NieSzcze$cin Stiffs
NEW 3+1_3_1-2 Tactiek SUTer-LW
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 59.3
solid Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Star speelt de bal door. Kopča rent richting de bal. Kopča speelt de bal door. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg draait met de bal, schiet en ... Sodalski bokst de bal weg.

19e minuut.
De Vreese onderschept slim de pass. Kopča verovert de bal door een tackle van achteren. Kopča probeert naar een medespeler te passen. Augustenborg rent richting de bal. Augustenborg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sønderstrup heeft problemen om de bal te vangen. Doni onderschept slim de pass. Doni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Best de bal. Best draait met de bal, schiet en ... Sodalski bokst de bal weg.

33e minuut.
De Vreese passt de bal met de wreef. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopča. Vaino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berg met een snel genomen vrije trap. Boucher bokst de bal weg.

35e minuut.
Kopča speelt de bal door. Augustenborg rent richting de bal. Ţugui rent richting de bal. Augustenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Augustenborg geeft de bal voor. Sodalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Berg passt de bal met de wreef. Lengyel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negel. Negel krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pantera speelt de bal door. Ţugui rent richting de bal. Ţugui probeert naar een medespeler te passen. Vaino rent richting de bal. Vaino geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Boucher trapt de bal weg. Kopča kopt de bal weg. Best is nu in balbezit. Best haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hermans geeft een hoge lob. Inworp. Negel met de inworp. Berg rent richting de bal. Berg geeft een hoge lob. Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piczochy NieSzcze$cin 53%, Stiffs 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piczochy NieSzcze$cin - Stiffs 0:0

46e minuut.
Valderrama komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Carragher rent richting de bal. Carragher geeft een lange en hoge pass. Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft de bal voor. Augustenborg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sodalski met een harde bal richting middenveld. Ţugui kopt de bal weg. Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg geeft een lange en hoge pass. Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ţugui is nu in balbezit. Ţugui met een sublieme pass. Sønderstrup heeft problemen om de bal te vangen. Sønderstrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - Stiffs 1:0

57e minuut.
Augustenborg rent richting de bal. De Vreese onderschept slim de pass. De Vreese probeert naar een medespeler te passen. Sønderstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Sønderstrup draait met de bal, schiet en ... Boucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kopča rent richting de bal. Kopča speelt de bal door. Głuszak is nu in balbezit. Augustenborg onderschept slim de pass. Augustenborg draait met de bal, schiet en ... Sodalski bokst de bal weg.

65e minuut.
Star is nu in balbezit. Star met een sublieme pass. Best is nu in balbezit. Best schiet op doel. Sodalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piczochy NieSzcze$cin - Stiffs 1:1

66e minuut.
Palmer kopt de bal weg. Kopča speelt de bal door. Lengyel met een sublieme pass. Best rent richting de bal. Best schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Star bereikt de bal nog maar net als eerste. Star passt de bal zonder na te denken. Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel geeft de bal voor. Augustenborg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doni passt de bal in één keer door. Lengyel is nu in balbezit. Lengyel passt de bal met de wreef. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Doni geeft een lange en hoge pass. Best kopt de bal weg. Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft de bal voor. Augustenborg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - Stiffs 1:2

74e minuut.
Negel met een sublieme pass. Klungelig pakt Ţugui de bal. Ţugui speelt de bal door. Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Berg geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kopča geeft een hoge lob. Křeček kopt de bal weg. Głuszak controleert de bal met de borst. Augustenborg is nu in balbezit. Augustenborg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Negel speelt de bal door. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg passt de bal zonder na te denken. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piczochy NieSzcze$cin 56%, Stiffs 44%.
Piczochy NieSzcze$cin - Stiffs 1:2