Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ESTADIO SERGIO BERNAL
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6285
Pumas de C.U. Riestra FC
sin_lesionados Tactiek EnTrEnO
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Lanza geeft een hoge lob. Inworp. Quinhones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montandon controleert de bal met de borst. Montandon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiercioch controleert de bal met de borst. Montandon rent richting de bal. Montandon draait met de bal, schiet en ... Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Tüzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Wicki met een snelle inworp. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ruiz probeert de bal met de borst te controleren. Wicki is nu in balbezit. Wicki met een sublieme pass. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:0

23e minuut.
Wiercioch verovert de bal door een tackle van achteren. Wiercioch passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quinhones neemt de hoekschop. Montandon springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones geeft de bal voor. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon draait met de bal, schiet en ... Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Quinhones passt de bal met de wreef. Rzewuski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drewniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Colombari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 41%, Riestra FC 59%.
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:0

46e minuut.
Klos komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De la Costa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wicki met de inworp. Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Rzewuski bokst de bal weg.

49e minuut.
Wiercioch kopt de bal weg. Quinhones rent richting de bal. Quinhones passt de bal met de wreef. Tüzel met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzewuski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:0

56e minuut.
Parusel heeft problemen om de bal te vangen. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Wicki probeert naar een medespeler te passen. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Doeltrap. Lewalski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Drewniak met de inworp. Lewalski heeft problemen om de bal te vangen. Lewalski draait met de bal, schiet en ... Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drewniak met een snelle inworp. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:2

70e minuut.
Klos geeft een lange en hoge pass. Wiercioch kan de bal niet met de borst controleren. Lewalski rent richting de bal. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:3

72e minuut.
Lewalski draait met de bal, schiet en ... Wiercioch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drewniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lewalski springt en kopt de bal. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kosztolányi komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wicki zal de hoekschop nemen. Bankowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosztolányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumas de C.U. - Riestra FC 3:3

76e minuut.
Quinhones geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bankowicz de bal. Bankowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Drewniak met de inworp. Lewalski probeert de bal met de borst te controleren. Wicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lewalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewalski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 3:4

83e minuut.
Văn Toản passt de bal met de wreef. Drewniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wicki. Wicki krijgt een gele kaart. Drewniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Drewniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lewalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kosztolányi met een harde bal richting middenveld. Lewalski kopt de bal weg. Drewniak rent richting de bal. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 42%, Riestra FC 58%.
Pumas de C.U. - Riestra FC 3:4