Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: VITO ANDOLINI ARENA
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5510
Corleone73 Inter Row Z
1,2 Tactiek S69 4
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51 gemiddelde waardering 35.8
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Green geeft de bal voor. Męczywór is nu in balbezit. Jusufspahić geeft een hoge lob. Klepczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Bean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 1:0

9e minuut.
Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap. Bean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 2:0

10e minuut.
Męczywór passt de bal met de wreef. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Męczywór passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jusufspahić de bal. Jusufspahić met een sublieme pass. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ljuboja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Męczywór met de inworp. Jusufspahić geeft de bal voor. Charytanowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Piękniś geeft een hoge lob. Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Bean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 3:0

30e minuut.
Polakiewicz geeft de bal voor. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charytanowicz passt de bal met de wreef. Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić geeft de bal voor. Bean bokst de bal weg. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 4:0

35e minuut.
Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz is nu in balbezit. Kerr is nu in balbezit. Charytanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 19%, Inter Row Z 81%.
Corleone73 - Inter Row Z 5:0

46e minuut.
Quezada rent richting de bal. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz passt de bal zonder na te denken. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić speelt de bal door. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... Bean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 6:0

54e minuut.
Klungelig pakt Kölcsényi de bal. Gilet onderschept slim de pass. Stodółka is nu in balbezit. Męczywór probeert naar een medespeler te passen. Jusufspahić probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Męczywór passt de bal zonder na te denken. Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Piękniś passt de bal in één keer door. Polanowski rent richting de bal. Polanowski passt de bal met de wreef. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gilet geeft de bal voor. Jusufspahić kopt de bal weg. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 7:0

71e minuut.
Inworp. Pabis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Piękniś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kerr de bal. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 8:0

81e minuut.
Męczywór passt de bal zonder na te denken. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić geeft de bal voor. Charytanowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 9:0

87e minuut.
Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kerr de bal onder controle te krijgen. Bean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 10:0

90e minuut.
Polanowski speelt de bal door. Klepczyński rent richting de bal. Piękniś is nu in balbezit. Piękniś geeft een hoge lob. Charytanowicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jusufspahić neemt de hoekschop. Bean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Kerr de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Inter Row Z 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 18%, Inter Row Z 82%.
Corleone73 - Inter Row Z 11:0