Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? FC express
tac777mod Tactiek 523
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 51
very good Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


10e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz geeft een hoge lob. Murawski kopt de bal weg. Difronzo is nu in balbezit. Difronzo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC express 1:0

11e minuut.
Móczár geeft een hoge lob. Daar is Garneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toderiţă de bal. Toderiţă haalt uit met een fantastische trap. Hellevuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Marcyjański met een sublieme pass. Toderiţă is nu in balbezit. Molkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molkowski krijgt een gele kaart. Toderiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Toderiţă komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Difronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Difronzo met een sublieme pass. Valentinov verovert de bal door een tackle van achteren. Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 49%, FC express 51%.
Could you not bid this player??? - FC express 1:0

50e minuut.
Groncik rent richting de bal. Groncik geeft een hoge lob. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă draait met de bal, schiet en ... Hellevuo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC express 2:0

85e minuut.
Scalat is nu in balbezit. Scalat geeft de bal voor. Inworp. Móczár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Missał geeft een hoge lob. Sayrav bokst de bal weg.

86e minuut.
Scalat geeft een lange en hoge pass. Valentinov rent richting de bal. Difronzo onderschept slim de pass. Difronzo draait met de bal, schiet en ... Hellevuo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - FC express 3:0

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sayrav niet meer kan verder spelen. Borsheim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 51%, FC express 49%.
Could you not bid this player??? - FC express 3:0