Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olimpico Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8028
FC Athletico Universitatea Cluj-Napoca
non-combat Tactiek NC sa fie
59% Balbezit 41%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen poor


1e minuut.
Kozłowski met een sublieme pass. Massú rent richting de bal. Massú draait met de bal, schiet en ... Vasile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Universitatea Cluj-Napoca 1:0

4e minuut.
Daar is Scappin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banzari met een snelle inworp. Massú bereikt de bal nog maar net als eerste. Massú draait met de bal, schiet en ... Vasile bokst de bal weg. Massú rent richting de bal. Massú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Seiersen rent richting de bal. Seiersen geeft een lange en hoge pass. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Hirata heeft problemen om de bal te vangen. Hirata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Seiersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiersen geeft een hoge lob. Barnabé kopt de bal weg. Barnabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Cuzino de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banzari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabé schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gioga speelt de bal door. Vasile rent richting de bal. Vasile geeft een hoge lob. Banzari is nu in balbezit. Banzari schiet op doel. Tuura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Athletico 64%, Universitatea Cluj-Napoca 36%.
FC Athletico - Universitatea Cluj-Napoca 1:0

47e minuut.
do Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. do Nascimento geeft een hoge lob. Massú rent richting de bal. Massú haalt uit met een fantastische trap. Vasile probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Massú met de inworp. Banzari rent richting de bal. Massú onderschept slim de pass. Massú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hirata met een sublieme pass. Gioga is nu in balbezit. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga is nu in balbezit. Vasile speelt de bal door. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Banzari met de inworp. Hirata speelt de bal door. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata probeert naar een medespeler te passen. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabé verovert de bal door een tackle van achteren. Barnabé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Athletico 52%, Universitatea Cluj-Napoca 48%.
FC Athletico - Universitatea Cluj-Napoca 1:0