Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7622
Universitatea Cluj-Napoca FC Athletico
U 523 Tactiek non-combat
48% Balbezit 52%
7% Spel op eigen helft 93%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Tuura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 1:0

4e minuut.
Cuzino passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Sruthi speelt de bal door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Tuura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kozłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozłowski geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sruthi zal de hoekschop nemen. Hirata springt en kopt de bal. Tuura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Hirata speelt de bal door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cuzino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sruthi met een snelle inworp. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel. Tuura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Cuzino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel. Tuura bokst de bal weg.

21e minuut.
Cuzino kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 3:0

22e minuut.
Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft de bal voor. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Tuura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 4:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski geeft de bal voor. Mowlik springt en kopt de bal. Tuura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hirata rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Tuura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 5:0

28e minuut.
Sruthi met de inworp. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sruthi zal de hoekschop nemen. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 6:0

31e minuut.
Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Maradona-Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib passt de bal met de wreef. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik speelt de bal door. De bal raakt de paal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 7:0

35e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Kozłowski passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sruthi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 8:0

37e minuut.
Mowlik met een sublieme pass. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu met een sublieme pass. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Tuura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 9:0

41e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib speelt de bal door. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel. Tuura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 10:0

42e minuut.
Kozłowski rent richting de bal. Kozłowski speelt de bal door. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ... Tuura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 7%, FC Athletico 93%.
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 10:0

47e minuut.
Panasewicz probeert naar een medespeler te passen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een hoge lob. Mowlik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 11:0

50e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Maradona-Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Tuura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mowlik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal met de wreef. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Massú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mądzielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sruthi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mowlik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Massú passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 12:0

62e minuut.
Hirata passt de bal in één keer door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir speelt de bal door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gioga probeert naar een medespeler te passen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi passt de bal in één keer door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel. Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 13:0

71e minuut.
Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądzielewski met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tuura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 14:0

72e minuut.
Massú probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Hirata is nu in balbezit. Hirata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 15:0

75e minuut.
Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata passt de bal met de wreef. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Tuura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 16:0

76e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 17:0

78e minuut.
Piţigoi passt de bal in één keer door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal in één keer door. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. Tuura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 18:0

81e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski speelt de bal door. Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sruthi met een snelle inworp. Mądzielewski is nu in balbezit. Hirata is nu in balbezit. Hirata geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Maradona-Lmaghrib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradona-Lmaghrib met een sublieme pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Tuura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 19:0

89e minuut.
Mądzielewski met een snelle inworp. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Tuura bokst de bal weg.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądzielewski met de inworp. Sruthi speelt de bal door. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel. Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 7%, FC Athletico 93%.
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 19:0