Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Raptor Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8327
Raptor Arsenal Prague
rohovka Tactiek oj
61% Balbezit 39%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 62.7
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen tragisch


13e minuut.
Struha rent richting de bal. Carrion onderschept slim de pass. Klungelig pakt Carrion de bal. Carrion draait met de bal, schiet en ... Costenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Struha met een snelle inworp. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deško verovert de bal door een tackle van achteren. Diviak onderschept slim de pass. Diviak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 47%, Arsenal Prague 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raptor - Arsenal Prague 0:0

61e minuut.
Zborovský rent richting de bal. Zborovský probeert naar een medespeler te passen. Muscò probeert naar een medespeler te passen. Diviak heeft problemen om de bal te vangen. Diviak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diviak rent richting de bal. Diviak draait met de bal, schiet en ... Costenco bokst de bal weg.

65e minuut.
Deško kopt de bal weg. Struha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion begaat een overtreding. Carrion krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hanza trapt de bal weg van het doel. Deško rent richting de bal. Diviak maakt een afschuwelijke overtreding. Diviak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Carrion met een sublieme pass. Zborovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose is nu in balbezit. Zborovský verovert de bal door een tackle van achteren. Zborovský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Muscò is nu in balbezit. Muscò passt de bal in één keer door. Carrion is nu in balbezit. Carrion haalt uit met een fantastische trap. Costenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptor 50%, Arsenal Prague 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raptor - Arsenal Prague 0:0