Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Ryke Memorial
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
EKB Maldini F.C
4-3-3 Tactiek Óindiai védelem
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
59.6 gemiddelde waardering 42.9
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Minh Toàn is nu in balbezit. Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Konev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq met een sublieme pass. Dzieł speelt de bal door. Minh Toàn rent richting de bal. Minh Toàn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tunboyacyan met een snelle inworp. Dzieł speelt de bal door. Róza is nu in balbezit. Róza schiet op doel. Konev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza verovert de bal door een tackle van achteren. Róza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Szászi passt de bal met de wreef. Daar is Doumen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Toàn rent richting de bal. Minh Toàn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Róza onderschept slim de pass. Róza controleert de bal met de borst. Róza passt de bal in één keer door. Minh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Toàn draait met de bal, schiet en ... Konev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 1:0

16e minuut.
Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Róza de bal. Szászi rent richting de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Konev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fejkiel geeft een hoge lob. Kaszás heeft problemen om de bal te vangen. Kaszás geeft een hoge lob. Szászi krijgt zijn hoofd ertegen. Konev bokst de bal weg.

18e minuut.
Blervacq geeft de bal voor. Daar is Aquaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Blervacq geeft een hoge lob. Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 2:0

26e minuut.
Fejkiel speelt de bal door. Dzieł probeert naar een medespeler te passen. Szászi controleert de bal met de borst. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 3:0

28e minuut.
Dzieł kopt de bal weg. Fejkiel is nu in balbezit. Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 4:0

29e minuut.
Dékány rent richting de bal. Dékány passt de bal zonder na te denken. Aquaro is nu in balbezit. Szászi onderschept slim de pass. Szászi draait met de bal, schiet en ... Konev bokst de bal weg. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 5:0

31e minuut.
Aquaro onderschept slim de pass. Aquaro geeft de bal voor. Doumen kopt de bal weg. Minh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Toàn schiet op doel. Konev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canay kopt de bal weg. Doumen is nu in balbezit. Doumen probeert naar een medespeler te passen. Blervacq rent richting de bal. Blervacq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Canay de bal. Szászi rent richting de bal. Aquaro begaat een overtreding. Szászi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blervacq komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Blervacq de bal. Blervacq passt de bal in één keer door. Dzieł met een sublieme pass. Szászi is nu in balbezit. Szászi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lilik stond buitenspel. Genestreti neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Róza rent richting de bal. Róza draait met de bal, schiet en ... Konev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dzieł is nu in balbezit. Dzieł passt de bal met de wreef. Róza is nu in balbezit. Róza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hahn de bal onder controle te krijgen. Konev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 15%, Maldini F.C 85%.
EKB - Maldini F.C 5:0

48e minuut.
Łapiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Tunboyacyan de bal. Dzieł geeft een hoge lob. Minh Toàn rent richting de bal. Minh Toàn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Łapiński geeft een lange en hoge pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza verovert de bal door een tackle van achteren. Róza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 6:0

52e minuut.
Blervacq verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł geeft een lange en hoge pass. Minh Toàn rent richting de bal. Minh Toàn schiet op doel. Konev bokst de bal weg. Klungelig pakt Róza de bal. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 7:0

53e minuut.
Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Róza. Róza krijgt een gele kaart. Tunboyacyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tunboyacyan kan niet meer verder spelen. Khắc Thành komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Aquaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Toàn is nu in balbezit. Aquaro probeert naar een medespeler te passen. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 8:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzieł met een snelle inworp. Fejkiel rent richting de bal. Róza onderschept slim de pass. Róza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Konev met een harde bal richting middenveld. Doumen kopt de bal weg. Aquaro is nu in balbezit. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Konev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dzieł kopt de bal weg. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel. Konev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 9:0

64e minuut.
Moldenhauer passt de bal zonder na te denken. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Róza is nu in balbezit. Róza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kaszás heeft problemen om de bal te vangen. Kaszás geeft de bal voor. Klungelig pakt Aquaro de bal. Minh Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Toàn draait met de bal, schiet en ... Konev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

69e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Canay rent richting de bal. Minh Toàn onderschept slim de pass. Minh Toàn haalt uit met een fantastische trap. Konev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Khắc Thành rent richting de bal. Dzieł verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieł passt de bal met de wreef. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Minh Toàn is nu in balbezit. Canay verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi draait met de bal, schiet en ... Paal! Konev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Róza is nu in balbezit. Róza draait met de bal, schiet en ... Konev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 10:0

78e minuut.
Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel geeft een hoge lob. Doumen probeert naar een medespeler te passen. Minh Toàn is nu in balbezit. Minh Toàn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Blervacq rent richting de bal. Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fejkiel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 11:0

84e minuut.
Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Blervacq onderschept slim de pass. Blervacq speelt de bal door. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doumen passt de bal in één keer door. Aquaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Toàn draait met de bal, schiet en ... Konev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EKB - Maldini F.C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EKB 23%, Maldini F.C 77%.
EKB - Maldini F.C 12:0