Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Corvinul HD Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2723
Corvinul HD HellTigers
Attack Tactiek NewTicTac
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
24.8 gemiddelde waardering 55.6
slecht Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Chiran onderschept slim de pass. Papadopol rent richting de bal. Chiran onderschept slim de pass. Chiran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Jašić met de inworp. Mihu geeft een hoge lob. Yeffal krijgt zijn hoofd ertegen. Piñero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Mihu is nu in balbezit. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Piñero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Chiran maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Tătaru de bal. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:1

12e minuut.
Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yeffal de bal. Chiran is nu in balbezit. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ugrinović met een sublieme pass. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Jašić met een sublieme pass. Daar is Chiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:2

17e minuut.
Lupu is nu in balbezit. Mihu onderschept slim de pass. Mihu passt de bal in één keer door. Daar is Yeffal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Piñero bokst de bal weg.

18e minuut.
Klungelig pakt Ugrinović de bal. Nemdertaler rent richting de bal. Ugrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinović geeft de bal voor. Chiran springt en kopt de bal. Piñero bokst de bal weg. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:3

22e minuut.
Mihu kan de bal niet met de borst controleren. Mihu geeft een lange en hoge pass. Yeffal heeft problemen om de bal te vangen. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Parraguéz kopt de bal weg. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal zonder na te denken. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... Piñero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yeffal rent richting de bal. Yeffal schiet op doel. Piñero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:4

26e minuut.
Mihu probeert naar een medespeler te passen. Jašić heeft problemen om de bal te vangen. Jašić speelt de bal door. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu passt de bal in één keer door. Daar is Yeffal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeffal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:5

32e minuut.
Mihu probeert naar een medespeler te passen. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović probeert naar een medespeler te passen. Yeffal rent richting de bal. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert de bal aan de voet te houden. Papadopol kopt de bal weg. Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ugrinović kopt de bal weg. Yeffal rent richting de bal. Yeffal speelt de bal door. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu schiet op doel. Piñero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:6

37e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof geeft een lange en hoge pass. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Chiran de bal. Chiran passt de bal zonder na te denken. Yeffal rent richting de bal. Yeffal schiet op doel. Piñero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:7

42e minuut.
Jašić met de inworp. Mihu rent richting de bal. Mihu geeft de bal voor. Yeffal krijgt zijn hoofd ertegen. Piñero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:8

45e minuut.
Yeffal passt de bal in één keer door. Ugrinović is nu in balbezit. Yeffal met een sublieme pass. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... Piñero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:9

45e minuut.
Hinze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 87%, HellTigers 13%.
Corvinul HD - HellTigers 0:9

48e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Yeffal onderschept slim de pass. Yeffal met een sublieme pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Yeffal de bal. Mihu is nu in balbezit. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Hinze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:10

53e minuut.
Ugrinović onderschept slim de pass. Ugrinović met een sublieme pass. Jašić speelt de bal door. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Hinze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal in één keer door. Chiran rent richting de bal. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:11

60e minuut.
Ugrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinović probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Chiran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mihu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... Hinze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:12

66e minuut.
Klungelig pakt Nemdertaler de bal. Nemdertaler passt de bal zonder na te denken. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ... Hinze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:13

68e minuut.
Vişinescu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jašić met een snelle inworp. Klungelig pakt Mihu de bal. Mihu geeft de bal voor. Hinze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:14

74e minuut.
Pintilie rent richting de bal. Ugrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinović probeert naar een medespeler te passen. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. Hinze bokst de bal weg. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Jašić passt de bal zonder na te denken. Chiran rent richting de bal. Chiran passt de bal zonder na te denken. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pintilie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ugrinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft de bal voor. Hinze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yeffal rent richting de bal. Yeffal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:15

78e minuut.
Klungelig pakt Lupu de bal. Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Yeffal is nu in balbezit. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - HellTigers 0:16

80e minuut.
Mihu rent richting de bal. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiran de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hinze probeert naar een medespeler te passen. Parraguéz kopt de bal weg. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović geeft een lange en hoge pass. Chiran springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jašić kopt de bal weg. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Ugrinović probeert naar een medespeler te passen. Yeffal rent richting de bal. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Filozof geeft de bal voor. Chiran kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yeffal de bal onder controle te krijgen. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Parraguéz kopt de bal weg. Mihu rent richting de bal. Mihu passt de bal met de wreef. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal schiet op doel. Hinze bokst de bal weg.

90e minuut.
Ugrinović kopt de bal weg. Klungelig pakt Lupu de bal. Mihu rent richting de bal. Mihu met een sublieme pass. Yeffal rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tătaru kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ugrinović neemt de hoekschop. Chiran is nu in balbezit. Chiran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 75%, HellTigers 25%.
Corvinul HD - HellTigers 0:16