Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wiejski K. S. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8366
Wiejski K. S. CSKA Mielec
nowa Tactiek Drapała 4132
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


21e minuut.
Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski probeert naar een medespeler te passen. Bocheński is nu in balbezit. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maraš onderschept slim de pass. Trąbek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trąbek krijgt een gele kaart. Maraš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maraš kan niet meer verder spelen. Nicholas komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kostecki passt de bal met de wreef. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas passt de bal in één keer door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - CSKA Mielec 1:0

34e minuut.
Belczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Belczyk passt de bal in één keer door. Wyciszkiewicz geeft een hoge lob. Valavuori is nu in balbezit. Valavuori schiet op doel. Niedzielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyciszkiewicz met de inworp. Bagietas is nu in balbezit. Wielgo onderschept slim de pass. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 53%, CSKA Mielec 47%.
Wiejski K. S. - CSKA Mielec 1:0

49e minuut.
Nicholas is nu in balbezit. Nicholas speelt de bal door. Valavuori is nu in balbezit. Valavuori haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - CSKA Mielec 2:0

51e minuut.
Bocheński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knioch. Bocheński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bagietas met een snel genomen vrije trap. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagietas. Bagietas krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bocheński rent richting de bal. Knioch onderschept slim de pass. Knioch passt de bal zonder na te denken. Valavuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavuori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Trąbek kopt de bal weg. Daar is Pyrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrzanowski geeft de bal voor. Bocheński rent richting de bal. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi bokst de bal weg.

56e minuut.
Sawko probeert naar een medespeler te passen. Milczarek is nu in balbezit. Milczarek geeft de bal voor. Valavuori is nu in balbezit. Valavuori schiet op doel. Niedzielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valavuori rent richting de bal. Valavuori haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - CSKA Mielec 3:0

70e minuut.
Inworp. Trąbek met een snelle inworp. Nicholas met een sublieme pass. Valavuori is nu in balbezit. Valavuori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Knioch is nu in balbezit. Knioch geeft de bal voor. Valavuori rent richting de bal. Valavuori heeft problemen om de bal te vangen. Valavuori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Patyczek kopt de bal weg. Knioch met een sublieme pass. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski onderschept slim de pass. Merkiewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 41%, CSKA Mielec 59%.
Wiejski K. S. - CSKA Mielec 3:0