Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FK VITORAZ Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8398
FK VITORAZ FC Boby Brno
základ Tactiek zakladni3
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soysal onderschept slim de pass. Soysal speelt de bal door. Daar is Pichlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. Trung Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frantík rent richting de bal. Rojas onderschept slim de pass. Rojas draait met de bal, schiet en ... Trung Anh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zahurský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuberski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Williams heeft problemen om de bal te vangen. Williams geeft een lange en hoge pass. Chalbaud kan de bal niet met de borst controleren. Mudroch rent richting de bal. Mudroch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Poledica trapt de bal weg. Pichlmann kopt de bal weg. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu schiet op doel. Trung Anh bokst de bal weg.

17e minuut.
Klaus speelt de bal door. Dascălu is nu in balbezit. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - FC Boby Brno 1:0

18e minuut.
Nepivoda heeft problemen om de bal te vangen. Dascălu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nepivoda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hwan-Sin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mudroch is nu in balbezit. Mudroch haalt uit met een fantastische trap. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne geeft een hoge lob. Inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nepivoda is nu in balbezit. Paal!

35e minuut.
Kuberski is nu in balbezit. Kuberski geeft een hoge lob. Chalbaud met een sublieme pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK VITORAZ - FC Boby Brno 1:1

43e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Sutherland is nu in balbezit. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu draait met de bal, schiet en ... Trung Anh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 49%, FC Boby Brno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK VITORAZ - FC Boby Brno 1:1

49e minuut.
Beber met de inworp. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal met de wreef. Dascălu rent richting de bal. Dascălu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Chalbaud onderschept slim de pass. Chalbaud geeft de bal voor. Divín heeft problemen om de bal te vangen. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - FC Boby Brno 2:1

62e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Frantík onderschept slim de pass. Frantík geeft een lange en hoge pass. Mudroch rent richting de bal. Mudroch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mudroch draait met de bal, schiet en ... Beber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Williams geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mudroch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doru geeft een lange en hoge pass. Rojas rent richting de bal. Rojas geeft een hoge lob. Pichlmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - FC Boby Brno 3:1

72e minuut.
Záhoř passt de bal in één keer door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hwan-Sin. Hwan-Sin krijgt een gele kaart. Rojas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Záhoř zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vrancken is nu in balbezit. Mudroch rent richting de bal. Kuberski speelt de bal door. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. Trung Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Despaigne onderschept slim de pass. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Frantík is nu in balbezit. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu draait met de bal, schiet en ... Trung Anh bokst de bal weg.

83e minuut.
Soysal geeft een lange en hoge pass. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann passt de bal zonder na te denken. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Záhoř de bal. Divín is nu in balbezit. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas geeft een hoge lob. Daar is Dascălu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 41%, FC Boby Brno 59%.
FK VITORAZ - FC Boby Brno 3:1