Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Utopia
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10848
Dreamland Barcalakers
Δανάη69 Tactiek barcalakers
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 49.2
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


10e minuut.
Salaminas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spanos de bal. Wijas rent richting de bal. Spanos rent richting de bal. Spanos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stravolaimis stond buitenspel. Kazantzis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Spanos kopt de bal weg. Minga rent richting de bal. Minga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Carramiñana speelt de bal door. Kazantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantzis geeft een lange en hoge pass. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Tzikas geeft de bal voor. Kapias is nu in balbezit. Kapias geeft een hoge lob. Stravolaimis krijgt zijn hoofd ertegen. Eskić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Minga is nu in balbezit. Minga passt de bal met de wreef. Salaminas heeft problemen om de bal te vangen. Stravolaimis is nu in balbezit. Stravolaimis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pissas. Minga raakt geblesseerd tijdens het duel. Nahum wilt de vrije trap nemen. Minga krijgt zijn hoofd ertegen. Tsoleridis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 49%, Barcalakers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dreamland - Barcalakers 0:0

68e minuut.
Spanos kopt de bal weg. Papaleo geeft een hoge lob. Minga kopt de bal weg. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos draait met de bal, schiet en ... Tsoleridis bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salaminas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tsoleridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga is nu in balbezit. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - Barcalakers 0:1

77e minuut.
Tzikas controleert de bal met de borst. Salaminas rent richting de bal. Salaminas geeft een lange en hoge pass. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga haalt uit met een fantastische trap. Tsoleridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Spanos kopt de bal weg. Wijas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barmanakos met een sublieme pass. Kapias heeft problemen om de bal te vangen. Kapias geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Papaleo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barmanakos. Papaleo raakt geblesseerd tijdens het duel. Papaleo met een snel genomen vrije trap. Minga rent richting de bal. Minga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tsoleridis trapt de bal weg. Wijas kopt de bal weg. Klungelig pakt Terzoglou de bal. Spanos is nu in balbezit. Spanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Barmanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo onderschept slim de pass. Papaleo geeft een lange en hoge pass. Spanos rent richting de bal. Spanos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 55%, Barcalakers 45%.
Dreamland - Barcalakers 0:1