Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: I MISERABILI (ma belli) Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2084
I MISERABILI (ma belli) slide
fryderyk Tactiek 4312sn
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
51.4 gemiddelde waardering 56.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Nuic met een sublieme pass. Klungelig pakt Argenziano de bal. Alioto rent richting de bal. Noyette is nu in balbezit. Noyette draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt De Canck de bal. Chaves probeert naar een medespeler te passen. Berček is nu in balbezit. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - slide 0:1

7e minuut.
Porwoł probeert naar een medespeler te passen. Berček is nu in balbezit. Berček passt de bal met de wreef. Muda rent richting de bal. Muda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Chaves speelt de bal door. Bealli is nu in balbezit. Bealli geeft een lange en hoge pass. Alioto rent richting de bal. Alioto haalt uit met een fantastische trap. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Donello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Canck zal de hoekschop nemen. Alioto rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Walter ... Strafschop! Alioto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alioto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Roncal speelt de bal door. Garbarino speelt de bal door. Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I MISERABILI (ma belli) - slide 1:1

21e minuut.
Berček controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Berlinghieri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alioto rent richting de bal. Alioto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - slide 2:1

23e minuut.
Beştea probeert naar een medespeler te passen. De Canck probeert de bal aan de voet te houden. Argenziano verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Muda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Porwoł heeft problemen om de bal te vangen. Terranova rent richting de bal. Terranova passt de bal in één keer door. Beştea is nu in balbezit. Beştea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I MISERABILI (ma belli) - slide 2:2

26e minuut.
Terranova bereikt de bal nog maar net als eerste. Terranova geeft een hoge lob. Alioto is nu in balbezit. Alioto haalt uit met een fantastische trap. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - slide 3:2

27e minuut.
Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Sârgu passt de bal met de wreef. Berček met een sublieme pass. Porwoł geeft de bal voor. Muda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Berlinghieri passt de bal met de wreef. Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioto probeert naar een medespeler te passen. Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyette haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Garbarino probeert naar een medespeler te passen. Noyette is nu in balbezit. Noyette geeft de bal voor. Alioto rent richting de bal. Alioto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nuic niet meer kan verder spelen. Tufeanu komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Argenziano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alioto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terranova met een snel genomen vrije trap. Daar is Argenziano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioto is nu in balbezit. Alioto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - slide 4:2

45e minuut.
De Canck verovert de bal door een tackle van achteren. De Canck geeft de bal voor. Noyette rent richting de bal. Noyette haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Chaves kan de bal niet met de borst controleren. De Canck speelt de bal door. Alioto rent richting de bal. Alioto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - slide 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I MISERABILI (ma belli) 55%, slide 45%.
I MISERABILI (ma belli) - slide 5:2

49e minuut.
Inworp. Marziliano komt het veld opgelopen. Rybiałek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Berlinghieri onderschept slim de pass. Berlinghieri geeft een hoge lob. Noyette is nu in balbezit. Noyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - slide 6:2

66e minuut.
Chaves met een sublieme pass. Beştea heeft problemen om de bal te vangen. Roncal maakt een afschuwelijke overtreding. Roncal krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Berlinghieri kopt de bal weg. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alioto is nu in balbezit. Alioto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - slide 7:2

76e minuut.
Rybiałek kopt de bal weg. Scaravetto rent richting de bal. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł geeft een hoge lob. Muda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea passt de bal in één keer door. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Porwoł met een sublieme pass. Berlinghieri rent richting de bal. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu geeft een hoge lob. Muda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I MISERABILI (ma belli) 51%, slide 49%.
I MISERABILI (ma belli) - slide 7:2