Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Porta Westfalica
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7074
Celtic Musinè RANGERS Prato
GT7 Tactiek only training
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
46.2 gemiddelde waardering 48.8
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Pettinari is nu in balbezit. Karyś verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Karyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karyś draait met de bal, schiet en ... Belman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - RANGERS Prato 0:1

6e minuut.
Mezzasalma is nu in balbezit. Pettinari onderschept slim de pass. Pettinari passt de bal zonder na te denken. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Trimarco onderschept slim de pass. Trimarco geeft de bal voor. Snitko rent richting de bal. Klungelig pakt Snitko de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ... Belman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Weitoxem de bal. Belman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Snitko passt de bal zonder na te denken. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś verovert de bal door een tackle van achteren. Karyś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - RANGERS Prato 0:2

17e minuut.
Lazzarini onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pettinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko onderschept slim de pass. Snitko speelt de bal door. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś schiet op doel. Belman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tetrizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancelliere onderschept slim de pass. Maas verovert de bal door een tackle van achteren. Maas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - RANGERS Prato 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 35%, RANGERS Prato 65%.
Celtic Musinè - RANGERS Prato 1:2

46e minuut.
Notararigo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cancelliere onderschept slim de pass. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni met een sublieme pass. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... Notararigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inguanta rent richting de bal. Medou begaat een overtreding. Inguanta raakt geblesseerd tijdens het duel. Inguanta met een snel genomen vrije trap. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Snitko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dieng komt het veld opgelopen. Panine komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko met een sublieme pass. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma schiet op doel. Belman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - RANGERS Prato 1:3

69e minuut.
Lazzarini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tetrizzi rent richting de bal. Tetrizzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cancelliere is nu in balbezit. Cancelliere geeft een lange en hoge pass. Mezzasalma kopt de bal weg. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś passt de bal met de wreef. Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 44%, RANGERS Prato 56%.
Celtic Musinè - RANGERS Prato 1:3