Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Innovation Football Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8747
Innovation Football ARMADA AGATON
Tactica 433 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 45.5
formidable Schieten average
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Suljagić rent richting de bal. Suljagić geeft een hoge lob. Bútora speelt de bal door. Ternero rent richting de bal. Ternero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 1:0

6e minuut.
Loko geeft een hoge lob. Lenfant rent richting de bal. Grigorie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigorie krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Jarovenko de bal. Bútora met een sublieme pass. Grigorie geeft een hoge lob. Ternero kopt de bal weg. Fedorca rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigorie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fedorca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 2:0

10e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Hermawan onderschept slim de pass. Ternero rent richting de bal. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Dvorschák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 3:0

10e minuut.
Suljagić onderschept slim de pass. Gahrenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Cozma geeft een lange en hoge pass. Tervaluoto rent richting de bal. Tervaluoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hermawan heeft problemen om de bal te vangen. Ternero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermawan. Hermawan krijgt een gele kaart. Ternero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bútora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fedorca krijgt zijn hoofd ertegen. Dvorschák bokst de bal weg.

20e minuut.
Grigorie controleert de bal met de borst. Ott probeert naar een medespeler te passen. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero schiet op doel. Dvorschák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 4:0

24e minuut.
Hermawan rent richting de bal. Bútora verovert de bal door een tackle van achteren. Bútora passt de bal met de wreef. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca schiet op doel. Dvorschák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ternero probeert de bal aan de voet te houden. Bútora probeert naar een medespeler te passen. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca rent richting de bal. Fedorca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bútora geeft een hoge lob. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 5:0

40e minuut.
Pałka met een sublieme pass. Ternero controleert de bal met de borst. Ternero met een sublieme pass. Fedorca rent richting de bal. Fedorca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 23%, ARMADA AGATON 77%.
Innovation Football - ARMADA AGATON 5:0

46e minuut.
Suljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suljagić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konvica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bútora geeft de bal voor. Dvorschák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fedorca rent richting de bal. Fedorca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 6:0

57e minuut.
Suljagić verovert de bal door een tackle van achteren. Suljagić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozma met de inworp. Bútora geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Bútora verovert de bal door een tackle van achteren. Maladenis is nu in balbezit. Maladenis geeft de bal voor. Ternero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lenfant kopt de bal weg. Bútora speelt de bal door. Ternero is nu in balbezit. Fedorca rent richting de bal. Fedorca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 7:0

65e minuut.
Ott geeft een lange en hoge pass. Maladenis kopt de bal weg. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Fedorca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Bútora de bal. Bútora passt de bal zonder na te denken. Grigorie rent richting de bal. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Fedorca maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Konvica verovert de bal door een tackle van achteren. Konvica met een sublieme pass. Tervaluoto probeert naar een medespeler te passen. Ternero rent richting de bal. Ternero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suljagić probeert de bal aan de voet te houden. Tervaluoto is nu in balbezit. Tervaluoto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Maladenis is nu in balbezit. Maladenis passt de bal met de wreef. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Dvorschák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Lenfant kopt de bal weg. Ott heeft problemen om de bal te vangen. Grigorie speelt de bal door. Ternero rent richting de bal. Ternero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Innovation Football - ARMADA AGATON 8:0

89e minuut.
Maladenis geeft een hoge lob. Ternero kopt de bal weg. Fedorca speelt de bal door. Tervaluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervaluoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 26%, ARMADA AGATON 74%.
Innovation Football - ARMADA AGATON 8:0