Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ThuNdeRa
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5451
ThunderCats Leicester City F.C
L2 Tactiek 4-3-3 new
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
60.8 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Kosmidis passt de bal in één keer door. Belidman verovert de bal door een tackle van achteren. Manavis is nu in balbezit. Manavis draait met de bal, schiet en ... Mijakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Leicester City F.C 0:1

18e minuut.
Lamela geeft de bal voor. Kokorogiannis is nu in balbezit. Tozzi begaat een overtreding. Tozzi krijgt een gele kaart. Kokorogiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kokorogiannis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kosmidis onderschept slim de pass. Bithikotsis is nu in balbezit. Bithikotsis passt de bal met de wreef. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Makrionitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kosmidis kopt de bal weg. Dounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias geeft de bal voor. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Truszczyński geeft een hoge lob. Belidman probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavis verovert de bal door een tackle van achteren. Manavis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Belidman geeft de bal voor. Hunyadi speelt de bal door. Špec heeft problemen om de bal te vangen. Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 46%, Leicester City F.C 54%.
ThunderCats - Leicester City F.C 0:1

55e minuut.
Tozzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bithikotsis met een snelle inworp. Lamela geeft de bal voor. Mazgaj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jagusztyn probeert naar een medespeler te passen. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Truszczyński zal de hoekschop nemen. Minakidis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Belidman de bal. Mijakowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tozzi de bal. Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Truszczyński rent richting de bal. Truszczyński passt de bal met de wreef. Lamela probeert de bal aan de voet te houden. Bithikotsis geeft een hoge lob. Kokorogiannis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Lamela met een sublieme pass. Daar is Mazgaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jagusztyn. Jagusztyn krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Minakidis stond buitenspel. Dounias maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kokorogiannis kopt de bal weg. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 31%, Leicester City F.C 69%.
ThunderCats - Leicester City F.C 0:1