Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 764
Spin Of Terrible Winds Wellington Pheonix
modificata Tactiek 523
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 49.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Bryson heeft problemen om de bal te vangen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry passt de bal zonder na te denken. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:1

9e minuut.
Irving kopt de bal weg. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry speelt de bal door. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:2

10e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams geeft een lange en hoge pass. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:3

13e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson met een sublieme pass. Woodhams rent richting de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Brand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:4

13e minuut.
Perry rent richting de bal. Perry passt de bal in één keer door. Irving probeert naar een medespeler te passen. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Marshall rent richting de bal. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry passt de bal in één keer door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:5

16e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynning is nu in balbezit. Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:6

18e minuut.
Caeiro is nu in balbezit. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson met een sublieme pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal met de wreef. Brand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:7

19e minuut.
Caeiro met een sublieme pass. Liahnovich is nu in balbezit. Liahnovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sandberg geeft een hoge lob. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Irving rent richting de bal. Irving met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Brand met een harde bal richting middenveld. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal zonder na te denken. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Herbert rent richting de bal. Caeiro rent richting de bal. Met opzet legt Herbert zijn tegenspeler op de grond. Caeiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caeiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
McKeown met een harde bal richting middenveld. Irving kopt de bal weg. Marshall is nu in balbezit. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shoe verovert de bal door een tackle van achteren. Shoe met een sublieme pass. Woodhams rent richting de bal. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:8

30e minuut.
Inworp. Irving met een snelle inworp. Perry controleert de bal met de borst. Perry haalt uit met een fantastische trap. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:9

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irving zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry speelt de bal door. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rynning passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irving zal de hoekschop nemen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry haalt uit met een fantastische trap. Brand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bryson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Irving probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:10

36e minuut.
Jackson speelt de bal door. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ... Brand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:11

39e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ... Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:12

41e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson met een sublieme pass. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:13

43e minuut.
Rynning geeft een lange en hoge pass. Jackson met een sublieme pass. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:14

45e minuut.
Woodhams probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal in één keer door. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. Brand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 81%, Wellington Pheonix 19%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:15

46e minuut.
Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson onderschept slim de pass. Jackson geeft de bal voor. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:16

49e minuut.
Crow speelt de bal door. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry speelt de bal door. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Brand bokst de bal weg. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:17

52e minuut.
Irving passt de bal zonder na te denken. Marshall is nu in balbezit. Rynning onderschept slim de pass. Woodhams onderschept slim de pass. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Irving is nu in balbezit. Irving geeft de bal voor. Perry kopt de bal weg. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:18

54e minuut.
Herbert speelt de bal door. Irving met een sublieme pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:19

57e minuut.
Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Caeiro met de inworp. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Brand bokst de bal weg.

61e minuut.
Rynning passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jackson met een snelle inworp. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall speelt de bal door. Klungelig pakt Perry de bal. Perry schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:20

63e minuut.
Perry passt de bal met de wreef. Herbert rent richting de bal. Herbert probeert naar een medespeler te passen. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:20

65e minuut.
Liahnovich met een snelle inworp. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry passt de bal in één keer door. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Brand bokst de bal weg. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:21

68e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson speelt de bal door. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:22

68e minuut.
Irving zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Irving probeert naar een medespeler te passen. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:23

70e minuut.
Stordal rent richting de bal. Stordal geeft een hoge lob. Jackson kopt de bal weg. Klungelig pakt Woodhams de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rynning rent richting de bal. Woodhams onderschept slim de pass. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Brand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:24

73e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson speelt de bal door. Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:25

75e minuut.
Herbert passt de bal in één keer door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams met een sublieme pass. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perry is nu in balbezit. Perry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:26

76e minuut.
Liahnovich passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irving zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:27

81e minuut.
Brand speelt de bal door. Irving probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Brand bokst de bal weg. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:28

82e minuut.
Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Perry met een sublieme pass. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams draait met de bal, schiet en ... Brand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:29

84e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry geeft de bal voor. Daar is Woodhams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodhams geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bryson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry speelt de bal door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:30

86e minuut.
Caeiro is nu in balbezit. Muskała is nu in balbezit. Caeiro begaat een overtreding. Caeiro krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sandberg rent richting de bal. Perry onderschept slim de pass. Perry passt de bal zonder na te denken. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Brand trapt de bal weg van het doel. Irving kopt de bal weg. Perry kan de bal niet met de borst controleren. Perry speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 80%, Wellington Pheonix 20%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:30