Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CoveiCity Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 838
CoveiCity Lion`sTeam
haha Tactiek M Citys
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gică geeft een lange en hoge pass. Lombardia is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Moczulski ... Strafschop! Lombardia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lombardia neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een hoge lob. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia rent richting de bal. Lombardia draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Raţă geeft de bal voor. Dośpiał kopt de bal weg. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maniu rent richting de bal. Chmiest rent richting de bal. Maniu onderschept slim de pass. Maniu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:1

8e minuut.
Lombardia onderschept slim de pass. Lombardia passt de bal met de wreef. Glorioso rent richting de bal. Glorioso geeft een hoge lob. Maniu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
West passt de bal met de wreef. Minciună probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lombardia rent richting de bal. Lombardia draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Raţă rent richting de bal. Raţă passt de bal zonder na te denken. Daar is Glorioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Maniu krijgt zijn hoofd ertegen. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Raţă onderschept slim de pass. Raţă passt de bal zonder na te denken. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Maniu krijgt zijn hoofd ertegen. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prudel heeft problemen om de bal te vangen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică geeft een lange en hoge pass. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maniu rent richting de bal. Maniu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:2

22e minuut.
Raţă geeft een lange en hoge pass. Lombardia kopt de bal weg. Maniu is nu in balbezit. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:3

30e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Glorioso rent richting de bal. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:4

33e minuut.
Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een hoge lob. Maniu kopt de bal weg. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
West rent richting de bal. West geeft een lange en hoge pass. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Gică onderschept slim de pass. Gică met een sublieme pass. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:5

38e minuut.
Lombardia rent richting de bal. Lombardia passt de bal in één keer door. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică geeft een hoge lob. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gică met de inworp. West speelt de bal door. Glorioso probeert naar een medespeler te passen. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia schiet op doel. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:6

42e minuut.
Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică passt de bal zonder na te denken. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:7

45e minuut.
Glorioso rent richting de bal. Glorioso geeft een hoge lob. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Fossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 79%, Lion`sTeam 21%.
CoveiCity - Lion`sTeam 0:8

46e minuut.
Raţă rent richting de bal. Raţă passt de bal in één keer door. Maniu is nu in balbezit. Maniu passt de bal met de wreef. Gică geeft een hoge lob. Domínguez bokst de bal weg. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:9

54e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Raţă speelt de bal door. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Lombardia springt en kopt de bal. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Glorioso probeert naar een medespeler te passen. Fossa is nu in balbezit. Maniu onderschept slim de pass. Maniu schiet op doel. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Raţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţă passt de bal met de wreef. Lombardia heeft problemen om de bal te vangen. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:10

60e minuut.
Lombardia verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardia passt de bal zonder na te denken. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft een hoge lob. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
West passt de bal zonder na te denken. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică passt de bal zonder na te denken. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:11

64e minuut.
Chmiest probeert de bal aan de voet te houden. Lombardia speelt de bal door. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:12

66e minuut.
Glorioso met een sublieme pass. Raţă rent richting de bal. Raţă passt de bal in één keer door. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:13

72e minuut.
Maniu passt de bal met de wreef. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică probeert naar een medespeler te passen. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:14

75e minuut.
Glorioso met een sublieme pass. Gică is nu in balbezit. Gică passt de bal zonder na te denken. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Chmiest de bal. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maniu schiet op doel. Fossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glorioso neemt de hoekschop. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Maniu rent richting de bal. Maniu passt de bal zonder na te denken. Glorioso rent richting de bal. Glorioso geeft de bal voor. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:15

83e minuut.
Dośpiał geeft een lange en hoge pass. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică passt de bal in één keer door. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Glorioso passt de bal met de wreef. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia rent richting de bal. Lombardia geeft een lange en hoge pass. Maniu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:16

88e minuut.
Klungelig pakt Cimberle de bal. Sychev verovert de bal door een tackle van achteren. Sychev geeft een lange en hoge pass. Maniu is nu in balbezit. Maniu draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Lion`sTeam 0:17

90e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. Lombardia rent richting de bal. Dośpiał begaat een overtreding. Dośpiał krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 81%, Lion`sTeam 19%.
CoveiCity - Lion`sTeam 0:17