Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1849
Luleto Труд Воронеж
a şasea Tactiek wernbloom
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 61.5
adequate Schieten incredible
average Passen excellent
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Burcă is nu in balbezit. Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Vahabov geeft een lange en hoge pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:1

4e minuut.
Vahabov onderschept slim de pass. Antunes is nu in balbezit. Antunes passt de bal in één keer door. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:2

9e minuut.
Gómez Parra met een snelle inworp. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov geeft de bal voor. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Secăreanu passt de bal in één keer door. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szekely moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szekely schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Márquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Vahabov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stoilov geeft de bal voor. Burcă heeft problemen om de bal te vangen. Antunes geeft de bal voor. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:3

15e minuut.
Antunes speelt de bal door. Gómez Parra speelt de bal door. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:4

16e minuut.
Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov met een sublieme pass. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ... Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Stoilov met een sublieme pass. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes geeft een hoge lob. Márquez krijgt zijn hoofd ertegen. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov onderschept slim de pass. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antunes is nu in balbezit. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:5

23e minuut.
Polygerinos kopt de bal weg. Gómez Parra is nu in balbezit. Gómez Parra speelt de bal door. Klungelig pakt Stoilov de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stoilov zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass. Vahabov kopt de bal weg. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Vahabov passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ... Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:6

29e minuut.
Pascu passt de bal zonder na te denken. Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft de bal voor. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov schiet op doel. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Popovici kopt de bal weg. Daar is Pascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Antunes speelt de bal door. Vahabov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Stoilov kan de bal niet met de borst controleren. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:7

35e minuut.
Pimenov geeft een lange en hoge pass. Márquez is nu in balbezit. Márquez met een sublieme pass. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antunes speelt de bal door. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:8

36e minuut.
Klungelig pakt Ciortea de bal. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu speelt de bal door. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov passt de bal met de wreef. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Antunes met de inworp. Daar is Gómez Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Parra geeft de bal voor. Márquez springt en kopt de bal. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:9

40e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:10

44e minuut.
Pimenov kopt de bal weg. Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burcă maakt een afschuwelijke overtreding. Burcă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Antunes met de inworp. Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra geeft een hoge lob. Vahabov maakt een snoekduik en kopt de bal. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 79%, Труд Воронеж 21%.
Luleto - Труд Воронеж 0:11

46e minuut.
Pimenov probeert naar een medespeler te passen. Antunes is nu in balbezit. Antunes probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. Antunes rent richting de bal. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:12

49e minuut.
Szafirski verovert de bal door een tackle van achteren. Szafirski passt de bal zonder na te denken. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Popovich geeft de bal voor. Márquez kopt de bal weg. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pimenov onderschept slim de pass. Antunes is nu in balbezit. Antunes met een sublieme pass. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Mărăcine bokst de bal weg.

54e minuut.
Popovich probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal zonder na te denken. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gómez Parra is nu in balbezit. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes passt de bal met de wreef. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez passt de bal zonder na te denken. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:13

59e minuut.
Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascu is nu in balbezit. Vahabov onderschept slim de pass. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Márquez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:14

62e minuut.
Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes geeft de bal voor. Stoilov kopt de bal weg. Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:15

65e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:16

66e minuut.
Pimenov speelt de bal door. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes geeft een hoge lob. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:17

68e minuut.
Stefanescu-Prodanovici met een snelle inworp. Antunes is nu in balbezit. Antunes geeft een hoge lob. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Negreanu de bal. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov rent richting de bal. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:18

72e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:19

75e minuut.
Antunes rent richting de bal. Antunes passt de bal in één keer door. Stoilov is nu in balbezit. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Mărăcine bokst de bal weg.

78e minuut.
Stoilov is nu in balbezit. Stoilov met een sublieme pass. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:20

78e minuut.
Pintilei is nu in balbezit. Pintilei passt de bal zonder na te denken. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:21

83e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov geeft een hoge lob. Popovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:22

87e minuut.
Antunes geeft de bal voor. Vahabov speelt de bal door. Stoilov heeft problemen om de bal te vangen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Труд Воронеж 0:23

90e minuut.
Popovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szafirski geeft een lange en hoge pass. Márquez kopt de bal weg. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 69%, Труд Воронеж 31%.
Luleto - Труд Воронеж 0:23