Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Academy Glatzesträhler Lozärn
4-2-1-3 Tactiek 442_2
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 35.8
solid Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Graf is nu in balbezit. Graf passt de bal in één keer door. Wild probeert naar een medespeler te passen. Gaschen is nu in balbezit. Gaschen schiet op doel. Wong bokst de bal weg. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Devuyst verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Devuyst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ursprung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ursprung neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wild rent richting de bal. Wild geeft de bal voor. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 1:0

26e minuut.
Bujnowski met een sublieme pass. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak speelt de bal door. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dziwak kopt de bal weg. Von Gunten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poggioni. Poggioni krijgt een gele kaart. Von Gunten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziwak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Von Gunten speelt de bal door. Almirall heeft problemen om de bal te vangen. Gaschen rent richting de bal. Gaschen schiet op doel. Von Gunten krijgt zijn hoofd ertegen. Wong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 2:0

37e minuut.
Almirall kopt de bal weg. Ursprung rent richting de bal. Gaschen rent richting de bal. Gaschen draait met de bal, schiet en ... Wong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 21%, Glatzesträhler Lozärn 79%.
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 3:0

62e minuut.
Bujnowski geeft de bal voor. Reber is nu in balbezit. Dziwak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujnowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. van Wijk bokst de bal weg. Paal!

66e minuut.
Dziwak geeft een lange en hoge pass. Gaschen krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Wong trapt de bal weg. Bujnowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ursprung passt de bal in één keer door. Almirall rent richting de bal. Almirall probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaschen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaschen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wild met een sublieme pass. Almirall rent richting de bal. Almirall geeft een hoge lob. Von Gunten krijgt zijn hoofd ertegen. Wong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Daar is Cerny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaschen is nu in balbezit. Wong speelt de bal door. Von Gunten controleert de bal met de borst. Von Gunten geeft een hoge lob. Paal! Von Gunten is nu in balbezit. Berner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Von Gunten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaschen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 4:0

75e minuut.
Dziwak passt de bal met de wreef. Almirall met een sublieme pass. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Wong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 5:0

79e minuut.
Daar is Ursprung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devuyst is nu in balbezit. Wild met een sublieme pass. Gaschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschen schiet op doel. Wong bokst de bal weg. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 6:0

82e minuut.
Wild is nu in balbezit. Wild probeert naar een medespeler te passen. Gaschen is nu in balbezit. Ursprung rent richting de bal. Ursprung geeft een hoge lob. Wong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 22%, Glatzesträhler Lozärn 78%.
The Academy - Glatzesträhler Lozärn 6:0