Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dinamo reddog Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5553
dinamo reddog Red Lions FC
rocky 4 Tactiek asdfggh
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
28 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ungureanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki geeft een hoge lob. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak speelt de bal door. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ursuţ kan de bal niet met de borst controleren. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea met een sublieme pass. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel. Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Pielesiak met een sublieme pass. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 1:0

7e minuut.
Trifu met een sublieme pass. Starčević rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu geeft een hoge lob. Odrowąż springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Starčević rent richting de bal. Starčević passt de bal in één keer door. Trifu rent richting de bal. Trifu schiet op doel. Sterescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo reddog - Red Lions FC 1:1

13e minuut.
Pielesiak passt de bal in één keer door. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal zonder na te denken. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Krušlin bokst de bal weg.

21e minuut.
Tănăsescu geeft de bal voor. Trifu rent richting de bal. Trifu geeft een lange en hoge pass. Starčević krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Starčević rent richting de bal. Starčević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ursuţ heeft problemen om de bal te vangen. Istvan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cercel met een sublieme pass. Delbroek speelt de bal door. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż draait met de bal, schiet en ... Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 2:1

27e minuut.
Pielesiak is nu in balbezit. Godri onderschept slim de pass. Cercel geeft een lange en hoge pass. Trifu rent richting de bal. Trifu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel passt de bal zonder na te denken. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu schiet op doel. Sterescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo reddog - Red Lions FC 2:2

35e minuut.
Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu is nu in balbezit. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 3:2

39e minuut.
Starčević is nu in balbezit. Trifu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papadopol. Trifu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trifu kan niet meer verder spelen. Olivato komt het veld opgelopen. Istvan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal in één keer door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Starčević verovert de bal door een tackle van achteren. Starčević draait met de bal, schiet en ... Sterescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sielicki probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato verovert de bal door een tackle van achteren. Olivato kan de bal niet met de borst controleren. Sterescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo reddog - Red Lions FC 3:3

43e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel passt de bal zonder na te denken. Pielesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 46%, Red Lions FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo reddog - Red Lions FC 3:3

46e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak passt de bal met de wreef. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż draait met de bal, schiet en ... Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 4:3

50e minuut.
Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż schiet op doel. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 5:3

55e minuut.
Ozera probeert naar een medespeler te passen. Porumbel rent richting de bal. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż draait met de bal, schiet en ... Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Aplea met een sublieme pass. Delbroek met een sublieme pass. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Krušlin trapt de bal weg van het doel. Enescu kopt de bal weg. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Aplea met een sublieme pass. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak geeft een hoge lob. Pescariu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 6:3

69e minuut.
Delbroek probeert de bal met de borst te controleren. Istvan rent richting de bal. Met opzet legt Delbroek zijn tegenspeler op de grond. Delbroek krijgt een gele kaart. Istvan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tănăsescu met een snel genomen vrije trap. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel. Sterescu bokst de bal weg.

75e minuut.
Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera geeft een hoge lob. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Starčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Starčević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Odrowąż geeft een hoge lob. Ursuţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ozera de bal. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ schiet op doel. Krušlin bokst de bal weg. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Delbroek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Istvan. Delbroek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delbroek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tănăsescu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ursuţ de bal onder controle te krijgen. Odrowąż rent richting de bal. Odrowąż haalt uit met een fantastische trap. Krušlin bokst de bal weg. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 7:3

83e minuut.
Istvan passt de bal zonder na te denken. Grama probeert de bal aan de voet te houden. Aplea is nu in balbezit. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal raakt de paal. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Simoiu kan de bal niet met de borst controleren. Sielicki geeft de bal voor. Daar is Tănăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 8:3

87e minuut.
Starčević is nu in balbezit. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Istvan. Istvan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu geeft een hoge lob. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. Sterescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 8:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 37%, Red Lions FC 63%.
dinamo reddog - Red Lions FC 8:4