Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Calinho Team Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6015
Calinho Team Olympique Regal
Storm quatro Tactiek FREE II
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
43.8 gemiddelde waardering 54.1
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sono is nu in balbezit. Yiğitata is nu in balbezit. Sono verovert de bal door een tackle van achteren. Kotoane is nu in balbezit. Kotoane geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Heidemann rent richting de bal. Okal onderschept slim de pass. Okal met een sublieme pass. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Garzon geeft een lange en hoge pass. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas passt de bal in één keer door. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann schiet op doel. Pachón Mosquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann schiet op doel. Pachón Mosquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Olympique Regal 0:1

16e minuut.
Marango verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrywczyński rent richting de bal. Pokrywczyński geeft een hoge lob. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sono is nu in balbezit. Guinhenhas onderschept slim de pass. Guinhenhas schiet op doel. Pachón Mosquero bokst de bal weg.

28e minuut.
Flo verovert de bal door een tackle van achteren. Arce onderschept slim de pass. Arce passt de bal met de wreef. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas schiet op doel. Pachón Mosquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heidemann rent richting de bal. Heidemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Olympique Regal 0:2

30e minuut.
Guinhenhas kopt de bal weg. Klungelig pakt Flo de bal. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann haalt uit met een fantastische trap. Pachón Mosquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Olympique Regal 0:3

33e minuut.
Pokrywczyński met de inworp. Arce rent richting de bal. Arce met een sublieme pass. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yiğitata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marango. Yiğitata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yiğitata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heidemann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Sono probeert naar een medespeler te passen. Kobierzyński rent richting de bal. Met opzet legt Pokrywczyński zijn tegenspeler op de grond. Pokrywczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 62%, Olympique Regal 38%.
Calinho Team - Olympique Regal 0:3

46e minuut.
Gallo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pachón Mosquero met een harde bal richting middenveld. Konstantinsson kopt de bal weg. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Pokrywczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrywczyński passt de bal zonder na te denken. Heidemann rent richting de bal. Heidemann haalt uit met een fantastische trap. Pachón Mosquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas schiet op doel. Pachón Mosquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gallo stond buitenspel. Duma komt het veld opgelopen. Udeze komt het veld opgelopen. Johnson komt het veld opgelopen. Cărănică neemt vlug de vrije trap. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Olympique Regal 0:4

74e minuut.
Okal verovert de bal door een tackle van achteren. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce passt de bal in één keer door. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann draait met de bal, schiet en ... Pachón Mosquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Yiğitata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arce heeft problemen om de bal te vangen. Arce geeft de bal voor. Heidemann is nu in balbezit. Heidemann haalt uit met een fantastische trap. Pachón Mosquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Okal bereikt de bal nog maar net als eerste. Okal geeft een hoge lob. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas haalt uit met een fantastische trap. Pachón Mosquero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Olympique Regal 0:5

84e minuut.
Krpanić geeft een lange en hoge pass. Guinhenhas is nu in balbezit. Duma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guinhenhas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guinhenhas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Pachón Mosquero bokst de bal weg.

87e minuut.
Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata geeft een hoge lob. Heidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidemann schiet op doel. Mejía probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 60%, Olympique Regal 40%.
Calinho Team - Olympique Regal 0:5