Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* Wolverine
Jack Sparrow Tactiek XXX0.3
53% Balbezit 47%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen weak


2e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal in één keer door. Gaitán met een sublieme pass. Montaño is nu in balbezit. Montaño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 1:0

3e minuut.
Kožukauskas met een sublieme pass. Dippler is nu in balbezit. Dippler probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santana neemt de hoekschop. Gaitán springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korotetskyy met een sublieme pass. Kožukauskas kopt de bal weg. Cruzado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Korotetskyy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santana neemt de hoekschop. Gaitán krijgt zijn hoofd ertegen. Korotetskyy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
de la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. Santana rent richting de bal. Santana passt de bal in één keer door. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bayón rent richting de bal. Bayón passt de bal zonder na te denken. Santana met een sublieme pass. Montaño rent richting de bal. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
de la Puente is nu in balbezit. Gaitán onderschept slim de pass. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 2:0

12e minuut.
Rendon probeert naar een medespeler te passen. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 3:0

14e minuut.
de la Puente onderschept slim de pass. Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon passt de bal met de wreef. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gaitán probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana met een sublieme pass. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaitán is nu in balbezit. Gaitán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 4:0

21e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana geeft een hoge lob. Gaitán rent richting de bal. Gaitán schiet op doel. Korotetskyy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 5:0

22e minuut.
Cruzado speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santana neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gaitán de bal. Gaitán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gaitán is nu in balbezit. Rendon probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 6:0

26e minuut.
Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán passt de bal zonder na te denken. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Montaño schiet op doel. Korotetskyy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 7:0

27e minuut.
Kožukauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendon verovert de bal door een tackle van achteren. Rendon probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 8:0

29e minuut.
Montaño is nu in balbezit. Montaño speelt de bal door. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 9:0

32e minuut.
Santana rent richting de bal. Montaño rent richting de bal. Montaño geeft een lange en hoge pass. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán draait met de bal, schiet en ... Paal! Aminu is nu in balbezit. Aminu passt de bal met de wreef. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 10:0

33e minuut.
Santana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rendon geeft een hoge lob. Gaitán rent richting de bal. Gaitán haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 11:0

35e minuut.
Montaño rent richting de bal. Aminu rent richting de bal. Aminu passt de bal met de wreef. Gaitán rent richting de bal. Gaitán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño passt de bal zonder na te denken. Gaitán rent richting de bal. Gaitán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 12:0

43e minuut.
de la Puente rent richting de bal. Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel. Korotetskyy bokst de bal weg. Santana geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Klungelig pakt Rendon de bal. Rendon probeert naar een medespeler te passen. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 15%, Wolverine 85%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 12:0

46e minuut.
Calmet komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal in één keer door. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán schiet op doel. Korotetskyy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 13:0

53e minuut.
de la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. Calmet probeert naar een medespeler te passen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 14:0

53e minuut.
Inworp. Calmet met een snelle inworp. Rendon kan de bal niet met de borst controleren. Rendon geeft een hoge lob. Gaitán maakt een snoekduik en kopt de bal. Korotetskyy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malczyk komt het veld opgelopen. Croitoru komt het veld opgelopen. Cordone komt het veld opgelopen. Calmet neemt de hoekschop. Montaño krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sigurjónsson kan de bal niet met de borst controleren. Calmet probeert naar een medespeler te passen. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Cordone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordone schiet op doel. Korotetskyy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cordone is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 15:0

62e minuut.
Cordone bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño is nu in balbezit. Cordone rent richting de bal. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 16:0

63e minuut.
Aminu met een sublieme pass. Cordone rent richting de bal. Cordone met een sublieme pass. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Montaño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calmet rent richting de bal. Calmet probeert naar een medespeler te passen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño schiet op doel. Korotetskyy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Aminu probeert naar een medespeler te passen. Cordone is nu in balbezit. Cordone probeert naar een medespeler te passen. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Calmet de bal. Calmet haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cordone de bal. Paal!

68e minuut.
Aminu met de inworp. de la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. Cordone is nu in balbezit. Cordone haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cruzado de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Calmet rent richting de bal. Calmet speelt de bal door. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Cordone passt de bal met de wreef. Korotetskyy met een sublieme pass. Malczyk kopt de bal weg. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Montaño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cordone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 17:0

81e minuut.
Cruzado is nu in balbezit. Calmet onderschept slim de pass. Calmet geeft een lange en hoge pass. Cordone rent richting de bal. Cordone haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Dippler is nu in balbezit. Malczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Malczyk met een sublieme pass. Calmet is nu in balbezit. Calmet schiet op doel. Korotetskyy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cordone heeft problemen om de bal te vangen. Cordone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 18:0

88e minuut.
Calmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmet passt de bal in één keer door. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel. Korotetskyy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 19:0

89e minuut.
Malczyk rent richting de bal. Malczyk met een sublieme pass. Cordone is nu in balbezit. Cordone schiet op doel. Korotetskyy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 18%, Wolverine 82%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Wolverine 20:0