Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dodgers Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4055
Los Ángeles Dodgers Yisu
Zeus 5 Tactiek cachero
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
33.7 gemiddelde waardering 62.4
average Schieten outstanding
weak Passen outstanding
average Verdedigen very good


7e minuut.
Krasnodębski passt de bal met de wreef. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Petragallo begaat een overtreding. Petragallo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Vercilo heeft problemen om de bal te vangen. Vercilo speelt de bal door. Soares geeft de bal voor. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Atencio is nu in balbezit. Atencio probeert naar een medespeler te passen. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Soares onderschept slim de pass. Soares passt de bal in één keer door. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Mesman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:1

23e minuut.
Krasnodębski passt de bal in één keer door. Vercilo is nu in balbezit. Vercilo geeft de bal voor. Kaktus kan de bal niet met de borst controleren. Patakfalvi rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:2

27e minuut.
Loda probeert naar een medespeler te passen. Przywara rent richting de bal. Przywara geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi springt en kopt de bal. Mesman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:3

35e minuut.
Przywara geeft de bal voor. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:4

40e minuut.
Sinković geeft een hoge lob. Cordero kan de bal niet met de borst controleren. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Mesman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:5

41e minuut.
Varşavschi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Przywara de bal. Przywara geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Varşavschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mesman met een sublieme pass. Krasnodębski kopt de bal weg. Kaktus rent richting de bal. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 76%, Yisu 24%.
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:5

51e minuut.
Daar is Soares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares passt de bal in één keer door. Vercilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercilo geeft een hoge lob. Patakfalvi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:6

59e minuut.
Vercilo geeft de bal voor. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patakfalvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Patakfalvi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mesman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Mesman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:7

61e minuut.
Sinković probeert naar een medespeler te passen. Soares rent richting de bal. Bórquez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soares wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Soares kan niet meer verder spelen. Torje komt het veld opgelopen. Torje zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Przywara rent richting de bal. Przywara geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi springt en kopt de bal. Mesman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rybka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Atencio neemt vlug de vrije trap. Rosales rent richting de bal. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Krasnodębski met een sublieme pass. Przywara is nu in balbezit. Przywara passt de bal in één keer door. Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski geeft een hoge lob. Mesman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Krasnodębski probeert naar een medespeler te passen. Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft een hoge lob. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mesman trapt de bal weg van het doel. Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski geeft een hoge lob. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara geeft de bal voor. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 79%, Yisu 21%.
Los Ángeles Dodgers - Yisu 0:8