Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FreeDom
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11013
Howling wolves Dynamo Muri
REUS Tactiek Frendly Spez.
52% Balbezit 48%
1% Spel op eigen helft 99%
71 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 34
uitmuntend Schieten matig
formidabel Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Dobronya met een sublieme pass. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez passt de bal zonder na te denken. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Muñoz Martínez met de inworp. Schlittler rent richting de bal. Schlittler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Składak de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobronya rent richting de bal. Oldani onderschept slim de pass. Oldani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Vázquez neemt de hoekschop. Dobronya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Schlittler verovert de bal door een tackle van achteren. Schlittler speelt de bal door. Oldani verovert de bal door een tackle van achteren. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dobronya de bal. Dobronya draait met de bal, schiet en ... Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 1:0

5e minuut.
Oldani speelt de bal door. Cioce is nu in balbezit. Cioce geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Składak de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Valeinis speelt de bal door. Jans kopt de bal weg. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya schiet op doel. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 2:0

7e minuut.
Daar is Oldani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oldani passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muñoz Martínez zal de hoekschop nemen. Dobronya maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 3:0

8e minuut.
Inworp. Jans met een snelle inworp. Oldani is nu in balbezit. Dobronya onderschept slim de pass. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jans rent richting de bal. Muñoz Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Martínez probeert naar een medespeler te passen. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 4:0

11e minuut.
Valeinis met een sublieme pass. Jans kopt de bal weg. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 5:0

13e minuut.
Muñoz Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlittler speelt de bal door. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 6:0

15e minuut.
García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez speelt de bal door. Dobronya rent richting de bal. Dobronya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobronya schiet op doel. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 7:0

17e minuut.
Schlittler met een sublieme pass. García Vázquez speelt de bal door. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 8:0

19e minuut.
Valeinis trapt de bal weg van het doel. Muñoz Martínez met een sublieme pass. Marins met een sublieme pass. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen. Składak probeert naar een medespeler te passen. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 9:0

20e minuut.
Dobronya passt de bal met de wreef. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 10:0

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muñoz Martínez neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dobronya de bal. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Nussbaum rent richting de bal. Nussbaum passt de bal zonder na te denken. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 11:0

24e minuut.
García Vázquez met een snelle inworp. Schlittler rent richting de bal. Schlittler met een sublieme pass. Dobronya rent richting de bal. Dobronya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 12:0

26e minuut.
Marins passt de bal met de wreef. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlittler rent richting de bal. Schlittler passt de bal zonder na te denken. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak passt de bal met de wreef. Dobronya rent richting de bal. Dobronya schiet op doel. Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 13:0

31e minuut.
García Vázquez speelt de bal door. Muñoz Martínez met een sublieme pass. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 14:0

32e minuut.
Muñoz Martínez met de inworp. Schlittler met een sublieme pass. Dobronya heeft problemen om de bal te vangen. Dobronya draait met de bal, schiet en ... Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 15:0

34e minuut.
Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Muñoz Martínez met een sublieme pass. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Muñoz Martínez passt de bal met de wreef. Schlittler probeert naar een medespeler te passen. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 16:0

38e minuut.
Hamilton passt de bal zonder na te denken. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya draait met de bal, schiet en ... Składak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 17:0

38e minuut.
Jans speelt de bal door. Klungelig pakt van der Moot de bal. Muñoz Martínez onderschept slim de pass. Muñoz Martínez schiet op doel. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kay rent richting de bal. Muñoz Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Martínez geeft de bal voor. Dobronya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oldani met een sublieme pass. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Schlittler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlittler met een sublieme pass. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 18:0

43e minuut.
Oldani geeft een lange en hoge pass. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez met een sublieme pass. Dobronya heeft problemen om de bal te vangen. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 19:0

45e minuut.
Oldani probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muñoz Martínez neemt de hoekschop. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 1%, Dynamo Muri 99%.
Howling wolves - Dynamo Muri 20:0

46e minuut.
García Vázquez onderschept slim de pass. García Vázquez passt de bal in één keer door. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 21:0

48e minuut.
Składak is nu in balbezit. Składak passt de bal met de wreef. Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Muñoz Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Dobronya rent richting de bal. Dobronya passt de bal zonder na te denken. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 22:0

52e minuut.
van der Moot rent richting de bal. van der Moot met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García Vázquez zal de hoekschop nemen. Składak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 23:0

52e minuut.
Jans met een sublieme pass. Klungelig pakt Oldani de bal. Oldani geeft de bal voor. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Schlittler verovert de bal door een tackle van achteren. Schlittler probeert naar een medespeler te passen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ... Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobronya rent richting de bal. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Składak rent richting de bal. Składak passt de bal met de wreef. Dobronya rent richting de bal. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 24:0

58e minuut.
Muñoz Martínez met een sublieme pass. Klungelig pakt Marins de bal. Marins geeft de bal voor. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 25:0

59e minuut.
Schlittler is nu in balbezit. Schlittler met een sublieme pass. Muñoz Martínez geeft een hoge lob. Dobronya krijgt zijn hoofd ertegen. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 26:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz Martínez met een snelle inworp. Schlittler probeert naar een medespeler te passen. Dobronya rent richting de bal. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Składak passt de bal met de wreef. Dobronya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 27:0

63e minuut.
García Vázquez met een sublieme pass. Marins speelt de bal door. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 28:0

68e minuut.
Hamilton speelt de bal door. Muñoz Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 29:0

69e minuut.
Cioce is nu in balbezit. Cioce geeft een hoge lob. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 30:0

70e minuut.
García Vázquez met een snelle inworp. Schlittler met een sublieme pass. Składak probeert naar een medespeler te passen. Dobronya rent richting de bal. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 31:0

71e minuut.
Tusseau is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz Martínez. Tusseau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jans zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 32:0

73e minuut.
Daar is Tusseau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusseau passt de bal in één keer door. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 33:0

75e minuut.
Schleck kopt de bal weg. Muñoz Martínez probeert naar een medespeler te passen. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Składak draait met de bal, schiet en ... Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 34:0

78e minuut.
Moronta bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Vázquez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 35:0

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muñoz Martínez zal de hoekschop nemen. Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak is nu in balbezit. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 36:0

79e minuut.
Oldani probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muñoz Martínez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobronya krijgt zijn hoofd ertegen. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 37:0

81e minuut.
Muñoz Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlittler passt de bal in één keer door. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Valeinis trapt de bal weg van het doel. Muñoz Martínez speelt de bal door. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nussbaum passt de bal met de wreef. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 38:0

83e minuut.
García Vázquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlittler is nu in balbezit. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlittler onderschept slim de pass. Schlittler met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nussbaum passt de bal zonder na te denken. Muñoz Martínez speelt de bal door. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 39:0

85e minuut.
Jans speelt de bal door. Oldani is nu in balbezit. Oldani passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muñoz Martínez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobronya krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Valeinis trapt de bal weg. Muñoz Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobronya de bal. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 40:0

87e minuut.
Składak onderschept slim de pass. Składak met een sublieme pass. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya passt de bal zonder na te denken. Muñoz Martínez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Składak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 41:0

89e minuut.
Escobar rent richting de bal. Składak onderschept slim de pass. Składak passt de bal met de wreef. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 1%, Dynamo Muri 99%.
Howling wolves - Dynamo Muri 41:0