Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:09
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bródystreet Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1800
Bródystreet Scrofa FC
12 Tactiek újj
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 39.8
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen goed


11e minuut.
Halmai verovert de bal door een tackle van achteren. Halmai geeft een hoge lob. Gregor kopt de bal weg. Rabóczki rent richting de bal. Rabóczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Koczka de bal. Koczka probeert naar een medespeler te passen. Steinmetz is nu in balbezit. Dragnev onderschept slim de pass. Dragnev schiet op doel. Gellei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rabóczki heeft problemen om de bal te vangen. Rabóczki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dragnev de bal onder controle te krijgen. Gellei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bohács bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohács geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Steinmetz de bal. Rabóczki rent richting de bal. Rabóczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dalnoki is nu in balbezit. Koczka rent richting de bal. Koczka geeft de bal voor. Dragnev rent richting de bal. Dragnev haalt uit met een fantastische trap. Gellei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rabóczki de bal. Dragnev is nu in balbezit. Dragnev schiet op doel. Rákos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bródystreet - Scrofa FC 1:0

37e minuut.
Koczka geeft een lange en hoge pass. Dragnev kopt de bal weg. Rabóczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabóczki haalt uit met een fantastische trap. Gellei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bródystreet - Scrofa FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bródystreet 51%, Scrofa FC 49%.
Bródystreet - Scrofa FC 2:0

50e minuut.
Inworp. Tamási met de inworp. Dalnoki rent richting de bal. Mayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Halmai is nu in balbezit. Halmai passt de bal met de wreef. Dragnev rent richting de bal. Dragnev schiet op doel. Gellei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bródystreet - Scrofa FC 3:0

86e minuut.
Rákos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ipach komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ipach geeft een lange en hoge pass. Halmai bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai geeft een hoge lob. Sanches is nu in balbezit. Sanches schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bródystreet 53%, Scrofa FC 47%.
Bródystreet - Scrofa FC 3:0