Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Numan_cia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7301
Numan_cia ASK-Songhua
77 Tactiek defend
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten outstanding
good Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Vergote speelt de bal door. Junde speelt de bal door. Gran met een sublieme pass. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Kuresson bokst de bal weg. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Vergote de bal. Vergote geeft een hoge lob. Naiqun met een sublieme pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Kuresson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Naiqun rent richting de bal. Naiqun geeft een lange en hoge pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Kuresson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:2

15e minuut.
Lesme onderschept slim de pass. Lesme probeert naar een medespeler te passen. Knioch is nu in balbezit. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Struzyna kopt de bal weg. Klungelig pakt Naiqun de bal. Nemmer met een sublieme pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fylling bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik onderschept slim de pass. Lizik geeft een lange en hoge pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel. Kuresson bokst de bal weg.

24e minuut.
Pescaru geeft de bal voor. Junde rent richting de bal. Junde passt de bal in één keer door. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel. Kuresson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Junde kopt de bal weg. Gran probeert naar een medespeler te passen. Pescaru heeft problemen om de bal te vangen. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nemmer is nu in balbezit. Nemmer speelt de bal door. Struzyna is nu in balbezit. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:3

36e minuut.
Gran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maertens speelt de bal door. Gran speelt de bal door. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken schiet op doel. Kuresson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gran met een snelle inworp. Maertens met een sublieme pass. Gran is nu in balbezit. Gran speelt de bal door. Relmulafken rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Struzyna is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Butilă ... Strafschop! Directe rode kaart, Butilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Butilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Struzyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Butilă verovert de bal door een tackle van achteren. Struzyna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:4

45e minuut.
Gran speelt de bal door. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken passt de bal met de wreef. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:5

45e minuut.
Csúri komt het veld opgelopen. Kozlov komt het veld opgelopen. Pāns komt het veld opgelopen. Pascoalin komt het veld opgelopen. Grote komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 69%, ASK-Songhua 31%.
Numan_cia - ASK-Songhua 0:5

47e minuut.
Struzyna probeert naar een medespeler te passen. Grote rent richting de bal. Grote probeert naar een medespeler te passen. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kozlov probeert naar een medespeler te passen. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken passt de bal in één keer door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grote geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pescaru de bal. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:6

53e minuut.
Lizik speelt de bal door. Grote heeft problemen om de bal te vangen. Grote speelt de bal door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Kuresson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:7

55e minuut.
Charytanowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Naiqun neemt vlug de vrije trap. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Kuresson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:8

57e minuut.
Maertens probeert naar een medespeler te passen. Kozlov is nu in balbezit. Kozlov passt de bal zonder na te denken. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grote probeert naar een medespeler te passen. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grote met een sublieme pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Csúri is nu in balbezit. Kozlov is nu in balbezit. Kozlov met een sublieme pass. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fylling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Cabo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Grote rent richting de bal. Grote met een sublieme pass. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:9

67e minuut.
Struzyna passt de bal zonder na te denken. Daar is Grote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grote passt de bal zonder na te denken. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kozlov met een sublieme pass. Grote speelt de bal door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna heeft problemen om de bal te vangen. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vergote passt de bal zonder na te denken. Arce is nu in balbezit. Arce geeft een hoge lob. Struzyna heeft problemen om de bal te vangen. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Kuresson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Grote rent richting de bal. Grote speelt de bal door. Struzyna heeft problemen om de bal te vangen. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Kuresson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:10

81e minuut.
Knioch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benteli komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Vergote de bal. Lizik is nu in balbezit. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Kuresson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:11

86e minuut.
Arce kopt de bal weg. Lizik is nu in balbezit. Lizik met een sublieme pass. Grote is nu in balbezit. Grote draait met de bal, schiet en ... Kuresson bokst de bal weg. Daar is Pescaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - ASK-Songhua 0:12

89e minuut.
Pescaru onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozlov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Arce is nu in balbezit. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna passt de bal in één keer door. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 76%, ASK-Songhua 24%.
Numan_cia - ASK-Songhua 0:12