Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:49
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VN Niebocko Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6952
VN Niebocko taliba
My Tactiek 444
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 42.7
solid Schieten solid
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Dall`Ora met een sublieme pass. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta rent richting de bal. Sedef is nu in balbezit. Sedef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Plichta is nu in balbezit. Sedef is nu in balbezit. Sedef draait met de bal, schiet en ... Śniadecki probeert de bal aan de voet te houden. Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dzienisz passt de bal met de wreef. Mroczek rent richting de bal. Mroczek passt de bal met de wreef. Rigante rent richting de bal. Rigante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dall`Ora kopt de bal weg. Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stożek geeft de bal voor. Demiańczuk rent richting de bal. Demiańczuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigante haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trerecki speelt de bal door. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiańczuk onderschept slim de pass. Demiańczuk geeft een hoge lob. Bałtroczyk kopt de bal weg. Danielczy bokst de bal weg. Rigante rent richting de bal. Rigante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - taliba 1:0

42e minuut.
Stożek neemt vlug de vrije trap. Rigante kopt de bal weg. Trerecki rent richting de bal. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 62%, taliba 38%.
VN Niebocko - taliba 1:0

53e minuut.
Sedef is nu in balbezit. Stożek verovert de bal door een tackle van achteren. Stożek geeft een lange en hoge pass. Rigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev probeert naar een medespeler te passen. Rigante speelt de bal door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Danielczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mateja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demiańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiańczuk passt de bal met de wreef. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz onderschept slim de pass. Butz probeert naar een medespeler te passen. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja geeft een lange en hoge pass. Demiańczuk kopt de bal weg. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Danielczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedef schiet op doel. Bajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VN Niebocko - taliba 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 49%, taliba 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VN Niebocko - taliba 1:1