Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: bootlickers Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4322
bootlickers İnter Milan
Attack Tactiek Eka taktik
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 32.4
very good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldberg met de inworp. Dreyfus speelt de bal door. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy geeft de bal voor. Stalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seikaly springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - İnter Milan 1:0

15e minuut.
Buckner passt de bal in één keer door. Seikaly heeft problemen om de bal te vangen. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hamilton passt de bal zonder na te denken. Daar is Ivy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivy passt de bal zonder na te denken. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dreyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Dreyfus speelt de bal door. Garyga rent richting de bal. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. Stalev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - İnter Milan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 58%, İnter Milan 42%.
bootlickers - İnter Milan 2:0

48e minuut.
Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalli rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Joseph ... Strafschop! Joseph krijgt een gele kaart. Zeynalli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zeynalli neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zeynalli rent richting de bal. Zeynalli draait met de bal, schiet en ... Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupe met de inworp. Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannibal haalt uit met een fantastische trap. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Crittenden is nu in balbezit. Crittenden passt de bal in één keer door. Seikaly rent richting de bal. Seikaly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - İnter Milan 3:0

59e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Santancieri heeft problemen om de bal te vangen. Seikaly rent richting de bal. Buckner is nu in balbezit. Buckner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Crittenden kopt de bal weg. Klungelig pakt Garyga de bal. Buckner met een sublieme pass. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Santancieri speelt de bal door. Kabić rent richting de bal. Zeynalli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hannibal de bal. Hannibal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Seikaly onderschept slim de pass. Buckner is nu in balbezit. Buckner probeert naar een medespeler te passen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - İnter Milan 4:0

85e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev geeft een hoge lob. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 46%, İnter Milan 54%.
bootlickers - İnter Milan 4:0