Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C. S Gura Humorului Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7566
C. S Gura Humorului F.C. TAG
amical Tactiek TAG532-2015
52% Balbezit 48%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Duque Gancedo onderschept slim de pass. Ferrar verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrar speelt de bal door. Parkwächter bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkwächter schiet op doel. Ragnarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kobussen geeft de bal voor. Francis probeert naar een medespeler te passen. Sadzawicki heeft problemen om de bal te vangen. Cumerle verovert de bal door een tackle van achteren. Cumerle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Duque Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar geeft een hoge lob. Parkwächter krijgt zijn hoofd ertegen. Ragnarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - F.C. TAG 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 77%, F.C. TAG 23%.
C. S Gura Humorului - F.C. TAG 0:1

54e minuut.
Duque Gancedo is nu in balbezit. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo geeft de bal voor. Kobussen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ragnarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sypiański geeft een lange en hoge pass. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo met een sublieme pass. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen geeft een lange en hoge pass. Ragnarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 74%, F.C. TAG 26%.
C. S Gura Humorului - F.C. TAG 0:1