Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: White Rose Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2254
Shaman King F.C. Forza Neftçi
Kōraru Rerikku Tactiek Neftçi 3-5-2
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 31.2
very good Schieten weak
good Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Kokaia probeert de bal aan de voet te houden. Anacona rent richting de bal. Anacona passt de bal zonder na te denken. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 1:0

6e minuut.
Villota probeert naar een medespeler te passen. Quimbayo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Górnicki de bal. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Quimbayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimbayo passt de bal zonder na te denken. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Gera de bal. Quimbayo rent richting de bal. Quimbayo geeft een hoge lob. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Anacona kopt de bal weg. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirri. Pirri krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Flechas is nu in balbezit. Flechas geeft een lange en hoge pass. Santoyo rent richting de bal. Santoyo schiet op doel. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 3:0

38e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Anacona rent richting de bal. Halfon is nu in balbezit. Anacona verovert de bal door een tackle van achteren. Anacona haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rodera geeft een hoge lob. Inworp. Guasca met een snelle inworp. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Anacona probeert naar een medespeler te passen. Flechas is nu in balbezit. Flechas geeft een hoge lob. Santoyo rent richting de bal. Santoyo haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 24%, Forza Neftçi 76%.
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 3:0

57e minuut.
Flechas is nu in balbezit. Flechas passt de bal zonder na te denken. Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 4:0

58e minuut.
Flechas is nu in balbezit. Rodera is nu in balbezit. Rodera geeft een lange en hoge pass. Flechas is nu in balbezit. Flechas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Rodera geeft de bal voor. Inworp. Guasca met de inworp. Flechas rent richting de bal. Flechas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 5:0

62e minuut.
Guasca rent richting de bal. Quimbayo probeert naar een medespeler te passen. Pirri met een sublieme pass. Anacona is nu in balbezit. Anacona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Górnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anacona is nu in balbezit. Anacona probeert de bal met de borst te controleren. Anacona draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 6:0

76e minuut.
Calderón passt de bal met de wreef. Górnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo is nu in balbezit. Santoyo draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 23%, Forza Neftçi 77%.
Shaman King F.C. - Forza Neftçi 7:0