Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nicolás Muñoz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3722
CDA Baquedano 1991 Chuck Norris FC
Caro Kan Tactiek Prem_OCT33
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Wong probeert naar een medespeler te passen. Ioan rent richting de bal. Hana met een sublieme pass. Ioan rent richting de bal. Ioan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Duffy kopt de bal weg. Ondrůšek is nu in balbezit. Ondrůšek geeft de bal voor. Guðjónsson krijgt zijn hoofd ertegen. Dawes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Chuck Norris FC 1:0

39e minuut.
Buitenspel voor Guðjónsson. Goede buitenspelval van de verdediging. Keane neemt vlug de vrije trap. Ioan kopt de bal weg. Scholes is nu in balbezit. Scholes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 60%, Chuck Norris FC 40%.
CDA Baquedano 1991 - Chuck Norris FC 1:0

47e minuut.
Beckһam met een sublieme pass. Speri is nu in balbezit. Speri geeft een lange en hoge pass. Birillo speelt de bal door. Daar is Scholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Keane passt de bal in één keer door. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scholes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Silberbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Duffy rent richting de bal. Duffy geeft de bal voor. Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki geeft de bal voor. Vişinoiu kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Beckһam heeft problemen om de bal te vangen. Száva onderschept slim de pass. Száva geeft de bal voor. Guðjónsson is nu in balbezit. Guðjónsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDA Baquedano 1991 - Chuck Norris FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDA Baquedano 1991 39%, Chuck Norris FC 61%.
CDA Baquedano 1991 - Chuck Norris FC 2:0