Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 F.C Dusan
Herrera Tactiek tám3
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 48.7
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Baceiredo is nu in balbezit. Baceiredo passt de bal in één keer door. Stabrowski probeert naar een medespeler te passen. Burdisso rent richting de bal. Burdisso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kámory bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilicz passt de bal zonder na te denken. Resende rent richting de bal. Resende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Andreánszky met een harde bal richting middenveld. Stabrowski kopt de bal weg. Daar is Bilicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel. Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Daar is Baceiredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baceiredo met een sublieme pass. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - F.C Dusan 1:0

40e minuut.
Laczi passt de bal zonder na te denken. Burdisso rent richting de bal. Kerényi is nu in balbezit. Burdisso verovert de bal door een tackle van achteren. Burdisso draait met de bal, schiet en ... Andreánszky bokst de bal weg. Klungelig pakt Kámory de bal. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Resende rent richting de bal. Baceiredo is nu in balbezit. Rezes verovert de bal door een tackle van achteren. Resende onderschept slim de pass. Resende draait met de bal, schiet en ... Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miriuta neemt de hoekschop. Švéda kopt de bal weg. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Keblas is nu in balbezit. Stumpf onderschept slim de pass. Spânu is nu in balbezit. Spânu haalt uit met een fantastische trap. Sógor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mission FC 2011 - F.C Dusan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 45%, F.C Dusan 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mission FC 2011 - F.C Dusan 1:1

49e minuut.
Laczi verovert de bal door een tackle van achteren. Laczi geeft de bal voor. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz schiet op doel. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - F.C Dusan 2:1

50e minuut.
Spânu passt de bal in één keer door. Kámory bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilicz schiet op doel. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz passt de bal zonder na te denken. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - F.C Dusan 3:1

59e minuut.
Baceiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Baceiredo passt de bal zonder na te denken. Laczi speelt de bal door. Burdisso is nu in balbezit. Burdisso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Stabrowski passt de bal met de wreef. Miriuta is nu in balbezit. Miriuta speelt de bal door. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz schiet op doel. Andreánszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Baceiredo met een sublieme pass. Burdisso rent richting de bal. Burdisso geeft de bal voor. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz draait met de bal, schiet en ... Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Stabrowski met een sublieme pass. Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuta passt de bal in één keer door. Bilicz rent richting de bal. Bilicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 29%, F.C Dusan 71%.
Mission FC 2011 - F.C Dusan 3:1