Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F C K Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7521
F C K FC Bouquinière
442 Tactiek 343 2009
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Sosa probeert naar een medespeler te passen. Stroev kopt de bal weg. Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Doye is nu in balbezit. Doye speelt de bal door. Sykta rent richting de bal. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Viña rent richting de bal. Zaid onderschept slim de pass. Zaid geeft de bal voor. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Zaid probeert naar een medespeler te passen. Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal met de wreef. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Doye geeft een hoge lob. Zaid probeert naar een medespeler te passen. Hachmeister probeert de bal met de borst te controleren. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap. Mvila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Doye onderschept slim de pass. Doye met een sublieme pass. Bajorski rent richting de bal. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tassi met een harde bal richting middenveld. Uglješa kopt de bal weg. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stroev met de inworp. Pawlak rent richting de bal. Pawlak passt de bal met de wreef. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel. Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tassi rent richting de bal. Simães verovert de bal door een tackle van achteren. Simães passt de bal zonder na te denken. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 47%, FC Bouquinière 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F C K - FC Bouquinière 0:0

47e minuut.
Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpilka onderschept slim de pass. Stroev onderschept slim de pass. Stroev geeft de bal voor. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Bouquinière 0:1

50e minuut.
Hachmeister geeft de bal voor. Inworp. Uglješa met de inworp. Viña heeft problemen om de bal te vangen. Viña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bampa probeert naar een medespeler te passen. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Sosa bokst de bal weg.

56e minuut.
Stroev geeft een lange en hoge pass. Rydel kopt de bal weg. Bampa speelt de bal door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Simães probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doye de bal. Doye met een sublieme pass. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Sesia komt het veld opgelopen. Marteau komt het veld opgelopen. Morgado komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal in één keer door. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - FC Bouquinière 0:2

65e minuut.
Bampa onderschept slim de pass. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri geeft de bal voor. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Inworp. Gallay komt het veld opgelopen. Frey komt het veld opgelopen. Stroev met de inworp. Pawlak heeft problemen om de bal te vangen. Pawlak passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tassi verovert de bal door een tackle van achteren. Tassi geeft de bal voor. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Pawlak rent richting de bal. Pawlak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Pawlak rent richting de bal. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 62%, FC Bouquinière 38%.
F C K - FC Bouquinière 0:2