Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuebão Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4695
Timeco F. C. vypereur
Penetrative act Tactiek hip
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


11e minuut.
Pedroni passt de bal met de wreef. Daar is Vladovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladovič probeert naar een medespeler te passen. Bos rent richting de bal. Bos haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski bokst de bal weg.

18e minuut.
Euvrard probeert naar een medespeler te passen. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera speelt de bal door. Vladovič rent richting de bal. Vladovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rivera geeft een lange en hoge pass. Sośnicki heeft problemen om de bal te vangen. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timeco F. C. - vypereur 1:0

22e minuut.
Bos rent richting de bal. Vladovič is nu in balbezit. Maryan is nu in balbezit. Vladovič onderschept slim de pass. Vladovič schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Raavik verovert de bal door een tackle van achteren. Raavik passt de bal zonder na te denken. Mirković is nu in balbezit. Mirković schiet op doel. Quebrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Raavik probeert naar een medespeler te passen. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan passt de bal in één keer door. Mirković rent richting de bal. Mirković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 48%, vypereur 52%.
Timeco F. C. - vypereur 1:0

46e minuut.
Souza komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wieruchowski is nu in balbezit. Wieruchowski passt de bal zonder na te denken. Virviescas probeert de bal met de borst te controleren. Özbakan rent richting de bal. Özbakan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoarau komt het veld opgelopen. Ciribilli komt het veld opgelopen. Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Euvrard geeft een hoge lob. Vladovič rent richting de bal. Vladovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wieruchowski met een sublieme pass. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan passt de bal zonder na te denken. Ciribilli is nu in balbezit. Ciribilli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Posso komt het veld opgelopen. Porato komt het veld opgelopen. Teixeira komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pinho rent richting de bal. Ciribilli onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoarau neemt de hoekschop. Daar is Beltrão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quebrado bokst de bal weg. Ciribilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciribilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timeco F. C. - vypereur 1:1

78e minuut.
Euvrard rent richting de bal. Euvrard passt de bal in één keer door. Bos met een sublieme pass. Vladovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Euvrard verovert de bal door een tackle van achteren. Euvrard passt de bal in één keer door. Marina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vladovič is nu in balbezit. Vladovič haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timeco F. C. 59%, vypereur 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timeco F. C. - vypereur 1:1