Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: nerassurri Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2760
nerassurri nondimeno
433 Tactiek YTH NARR
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 56
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Altuna passt de bal met de wreef. Sveinbjörnsson rent richting de bal. Verkoppen speelt de bal door. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Bəkirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəkirzadə geeft een lange en hoge pass. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Nicoletti probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:1

5e minuut.
Verkoppen passt de bal zonder na te denken. Lanzi rent richting de bal. Sveinbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Piazza heeft problemen om de bal te vangen. Lanzi is nu in balbezit. Piazza verovert de bal door een tackle van achteren. Piazza geeft een hoge lob. Nicoletti verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Selmi rent richting de bal. Selmi geeft de bal voor. Pîrvu kopt de bal weg. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Altuna speelt de bal door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen probeert naar een medespeler te passen. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi schiet op doel. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piazza met een sublieme pass. Klungelig pakt Lanzi de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altuna zal de hoekschop nemen. Spreafichi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:2

19e minuut.
Nodari speelt de bal door. Piazza rent richting de bal. Piazza probeert naar een medespeler te passen. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi schiet op doel. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Nicoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoletti geeft een lange en hoge pass. Bauso rent richting de bal. Bauso geeft de bal voor. Spreafichi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:3

25e minuut.
Dejana geeft de bal voor. Inworp. Altuna met de inworp. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Spreafichi heeft problemen om de bal te vangen. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Altuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:4

34e minuut.
Druciak speelt de bal door. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz passt de bal in één keer door. Baykam rent richting de bal. Baykam geeft de bal voor. Sardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pyziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spreafichi met een sublieme pass. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:5

40e minuut.
Spreafichi verovert de bal door een tackle van achteren. Bəkirzadə is nu in balbezit. Buśkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buśkiewicz krijgt een gele kaart. Bəkirzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Druciak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bəkirzadə kopt de bal weg. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Nicoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lanzi is nu in balbezit. Piazza onderschept slim de pass. Piazza passt de bal met de wreef. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen passt de bal met de wreef. Piazza rent richting de bal. Piazza draait met de bal, schiet en ... Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 84%, nondimeno 16%.
nerassurri - nondimeno 0:6

46e minuut.
Hreinnsson komt het veld opgelopen. Lacerda komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Verkoppen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bəkirzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəkirzadə geeft een hoge lob. Spreafichi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Bonaventura heeft problemen om de bal te vangen. Bəkirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəkirzadə probeert naar een medespeler te passen. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Lanzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nodari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altuna geeft een hoge lob. Lacerda maakt een snoekduik en kopt de bal. Bombini bokst de bal weg. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:7

58e minuut.
Pîrvu speelt de bal door. Pyziak rent richting de bal. Pyziak met een sublieme pass. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbruzzese komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hreinnsson passt de bal in één keer door. Daar is Lacerda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap. Lacerda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson probeert naar een medespeler te passen. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:8

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verkoppen met de inworp. Altuna speelt de bal door. Lacerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacerda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen passt de bal zonder na te denken. Nicoletti rent richting de bal. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Altuna met een sublieme pass. Verkoppen speelt de bal door. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bombini trapt de bal weg van het doel. Altuna kopt de bal weg. Klungelig pakt Spreafichi de bal. Spreafichi schiet op doel. Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:9

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pantoni komt het veld opgelopen. Altuna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson passt de bal met de wreef. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi schiet op doel. Bombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Spreafichi rent richting de bal. Lanzi rent richting de bal. Spreafichi verovert de bal door een tackle van achteren. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Bombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:10

81e minuut.
Spreafichi heeft problemen om de bal te vangen. Spreafichi passt de bal in één keer door. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. Bombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - nondimeno 0:11

83e minuut.
Pantoni met een sublieme pass. Lacerda rent richting de bal. Lacerda passt de bal in één keer door. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi met een sublieme pass. Lanzi heeft problemen om de bal te vangen. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pantoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nicoletti de bal. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 82%, nondimeno 18%.
nerassurri - nondimeno 0:11