Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Agustín Coruco Díaz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7800
Cañeros de Zacatepec Legion FC
433SPARTA Tactiek Def1
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 33.4
very good Schieten average
solid Passen weak
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Perrone speelt de bal door. Rychlik met een sublieme pass. Fort rent richting de bal. Forsetti verovert de bal door een tackle van achteren. Forsetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Forsetti is nu in balbezit. Forsetti passt de bal met de wreef. Mondragon verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales draait met de bal, schiet en ... Bałamut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Perrone speelt de bal door. Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Rychlik speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Stasiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olszar met de inworp. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Rosales de bal. Forsetti rent richting de bal. Prada begaat een overtreding. Forsetti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Forsetti kan niet meer verder spelen. Śleszyński komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mondragon onderschept slim de pass. Fort is nu in balbezit. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Inworp. Perrone met een snelle inworp. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rychlik geeft de bal voor. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fort speelt de bal door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Legion FC 1:0

36e minuut.
Fort geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rychlik met een sublieme pass. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śleszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bădiţă neemt zijn aanloop. Bałamut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 12%, Legion FC 88%.
Cañeros de Zacatepec - Legion FC 1:0

47e minuut.
Bădiţă geeft een lange en hoge pass. Prada bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Śleszyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Śleszyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Katolik probeert naar een medespeler te passen. Rychlik rent richting de bal. Rychlik speelt de bal door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Legion FC 2:0

52e minuut.
Katolik probeert naar een medespeler te passen. Rolha is nu in balbezit. Perrone begaat een overtreding. Rolha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rolha kan niet meer verder spelen. Juárez komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Rychlik speelt de bal door. Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar onderschept slim de pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Bałamut bokst de bal weg. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel. Bałamut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Legion FC 3:0

61e minuut.
Stasiak geeft een lange en hoge pass. Perrone kopt de bal weg. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaworucki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tskhovrebov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stasiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olszar met een snelle inworp. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Olszar met een sublieme pass. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă passt de bal in één keer door. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Olszar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Bałamut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Legion FC 4:0

71e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Perrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrone passt de bal met de wreef. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă passt de bal met de wreef. Bałamut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă passt de bal met de wreef. Prada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 18%, Legion FC 82%.
Cañeros de Zacatepec - Legion FC 4:0