Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F. C.Roman Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3223
F. C.Roman Monfortese
541 Tactiek 325
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 38.6
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Apostu speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feys geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Badini maakt een snoekduik en kopt de bal. Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ullerup geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lasek de bal. Feys met een sublieme pass. Badini rent richting de bal. Badini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Musialik kopt de bal weg. Daar is Gioga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gioga geeft een hoge lob. Badini is nu in balbezit. Badini haalt uit met een fantastische trap. Curtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ullerup met een snelle inworp. Borja rent richting de bal. Borja geeft de bal voor. Badini rent richting de bal. Badini haalt uit met een fantastische trap. Curtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Apostu met een sublieme pass. Klungelig pakt Langiewicz de bal. Langiewicz met een sublieme pass. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - Monfortese 0:1

23e minuut.
Nieziemski rent richting de bal. Apostu is nu in balbezit. Nieziemski verovert de bal door een tackle van achteren. Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Feys geeft een hoge lob. Curtis bokst de bal weg.

41e minuut.
Baudini kopt de bal weg. Musialik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feys. Musialik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Musialik kan niet meer verder spelen. Marabelli komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Lento rent richting de bal. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento onderschept slim de pass. Lento draait met de bal, schiet en ... Wijnveldt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - Monfortese 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C.Roman 43%, Monfortese 57%.
F. C.Roman - Monfortese 0:2

50e minuut.
Marabelli passt de bal in één keer door. Toscano onderschept slim de pass. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento schiet op doel. Wijnveldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - Monfortese 0:3

54e minuut.
Inworp. Langiewicz met een snelle inworp. Lento geeft een lange en hoge pass. Wolff maakt een snoekduik en kopt de bal. Wijnveldt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - Monfortese 0:4

64e minuut.
Toscano onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raduz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ullerup rent richting de bal. Ullerup geeft de bal voor. Curtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ullerup met een sublieme pass. Nieziemski geeft de bal voor. Daar is Troska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badini bereikt de bal nog maar net als eerste. Badini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wolff is nu in balbezit. Wolff passt de bal in één keer door. Toscano is nu in balbezit. Marabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marabelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C.Roman - Monfortese 0:5

76e minuut.
Kalevras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasek geeft een hoge lob. Daar is Lento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lento draait met de bal, schiet en ... Wijnveldt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Baudini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasek met de inworp. Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolff geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Wijnveldt trapt de bal weg. Borja kopt de bal weg. Feys is nu in balbezit. Feys geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C.Roman 49%, Monfortese 51%.
F. C.Roman - Monfortese 0:5