Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC MECMAR Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7104
FC MECMAR Lusińska Targówek
too ta Tactiek Rado
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi passt de bal zonder na te denken. Bontempi heeft problemen om de bal te vangen. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbaba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Akbaba met een sublieme pass. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi begaat een overtreding. Bontempi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Hunyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Capelle controleert de bal met de borst. Cofała is nu in balbezit. Cofała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Capelle probeert naar een medespeler te passen. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi passt de bal in één keer door. Akbaba rent richting de bal. Akbaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Lusińska Targówek 0:1

11e minuut.
Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bontempi rent richting de bal. Bontempi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Akbaba geeft een hoge lob. Guentzel probeert de bal met de borst te controleren. Bontempi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Lusińska Targówek 0:2

18e minuut.
Doeltrap. Wasiewicz trapt de bal weg van het doel. Capelle kopt de bal weg. Bontempi rent richting de bal. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Drab controleert de bal met de borst. Bontempi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliwowski. Śliwowski krijgt een gele kaart. Bontempi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capelle komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Lusińska Targówek 0:3

22e minuut.
Capelle passt de bal zonder na te denken. Fluderski geeft een lange en hoge pass. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi schiet op doel. Wasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Lusińska Targówek 0:4

31e minuut.
Bartnik speelt de bal door. Capelle is nu in balbezit. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontempi rent richting de bal. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - Lusińska Targówek 0:5

37e minuut.
Klungelig pakt Akbaba de bal. Tomalczyk geeft een hoge lob. Tylak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle passt de bal zonder na te denken. Bontempi rent richting de bal. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 68%, Lusińska Targówek 32%.
FC MECMAR - Lusińska Targówek 0:5

48e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Akbaba verovert de bal door een tackle van achteren. Akbaba passt de bal zonder na te denken. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tylak met een sublieme pass. Gorter probeert de bal aan de voet te houden. Gorter speelt de bal door. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Śliwowski geeft een hoge lob. Hunyadi met een sublieme pass. Bontempi is nu in balbezit. Bontempi haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tomalczyk rent richting de bal. Akbaba verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiec is nu in balbezit. Akbaba verovert de bal door een tackle van achteren. Akbaba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 67%, Lusińska Targówek 33%.
FC MECMAR - Lusińska Targówek 0:5