Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 12:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wembley Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14468
England Deutschland
Agressive v.2 Tactiek 5-3-2 Centre v2
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
76.8 gemiddelde waardering 83.6
outstanding Schieten brilliant
incredible Passen incredible
magical Verdedigen incredible


14e minuut.
Walcott met een sublieme pass. Benrahma is nu in balbezit. Benrahma passt de bal in één keer door. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. Jochheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benrahma kan de bal niet met de borst controleren. Benrahma geeft een hoge lob. Murphy maakt een snoekduik en kopt de bal. Jochheim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kuffner passt de bal in één keer door. Kötteritzsch probeert naar een medespeler te passen. Prudlik is nu in balbezit. Prudlik geeft de bal voor. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Deutschland 0:1

30e minuut.
Prudlik is nu in balbezit. Prudlik geeft een lange en hoge pass. Kuffner rent richting de bal. Wenzel rent richting de bal. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Miller controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Reitermaier komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Daar is Benrahma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benrahma probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een lange en hoge pass. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
England - Deutschland 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olaf komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane geeft de bal voor. Kötteritzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötteritzsch geeft een lange en hoge pass. Reitermaier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kötteritzsch met een sublieme pass. Olaf rent richting de bal. Olaf geeft de bal voor. Kuffner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Deutschland 1:2

45e minuut.
Morrison rent richting de bal. Morrison passt de bal in één keer door. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Deutschland 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England 68%, Deutschland 32%.
England - Deutschland 1:3

46e minuut.
Robѕon komt het veld opgelopen. Rose komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Walcott met een sublieme pass. Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coady geeft een hoge lob. Rose is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cantona komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Kötteritzsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kötteritzsch met een sublieme pass. Andres rent richting de bal. Andres geeft een lange en hoge pass. Reitermaier maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Deutschland 1:4

62e minuut.
Robѕon rent richting de bal. Robѕon geeft een lange en hoge pass. Bemben rent richting de bal. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Buitenspel voor Reitermaier. Goede buitenspelval van de verdediging. Nahrendorf komt het veld opgelopen. Adamski komt het veld opgelopen. Biskup komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Biskup passt de bal in één keer door. Nahrendorf rent richting de bal. Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Walcott probeert naar een medespeler te passen. Rose is nu in balbezit. Adamski geeft een hoge lob. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Keane geeft een hoge lob. Biskup rent richting de bal. Biskup geeft een hoge lob. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Olaf rent richting de bal. Olaf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cantona de bal. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup probeert naar een medespeler te passen. Olaf rent richting de bal. Olaf probeert naar een medespeler te passen. Nahrendorf geeft een hoge lob. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Miller is nu in balbezit. Narkus begaat een overtreding. Miller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benrahma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Benrahma verovert de bal door een tackle van achteren. Benrahma passt de bal in één keer door. Walcott speelt de bal door. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Deutschland 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England 59%, Deutschland 41%.
England - Deutschland 2:4