Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MUFCVN1 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1525
MUFCVN1 CROWS FC
Defend Tactiek SS2
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 31.5
unsatisfactory Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Laing kopt de bal weg. Thorn is nu in balbezit. Caiaffa rent richting de bal. Thorn onderschept slim de pass. Thorn geeft een lange en hoge pass. Hoàng Phương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - CROWS FC 0:1

13e minuut.
Waddlе met een snelle inworp. Cahill met een sublieme pass. Isea rent richting de bal. Chambers onderschept slim de pass. Chambers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Buitenspel voor Maloveský. Goede buitenspelval van de verdediging. Nwaneri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yukarı kan de bal niet met de borst controleren. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kingdom kan de bal niet met de borst controleren. Kingdom passt de bal zonder na te denken. Mortimer rent richting de bal. Mortimer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hùng Thịnh de bal onder controle te krijgen. Hoàng Phương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Nwaneri de bal. Nwaneri speelt de bal door. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Phương probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Chambers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambers passt de bal zonder na te denken. Kingdom rent richting de bal. Kingdom draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yukarı de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kingdom rent richting de bal. Anh Tâm schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kingdom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waddlе komt bij de bal en schiet. Hùng Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Kingdom is nu in balbezit. Kingdom draait met de bal, schiet en ... Hoàng Phương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - CROWS FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 82%, CROWS FC 18%.
MUFCVN1 - CROWS FC 0:2

46e minuut.
Waddlе onderschept slim de pass. Waddlе geeft de bal voor. Thorn rent richting de bal. Thorn geeft een lange en hoge pass. Kingdom springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Thành Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Phương passt de bal in één keer door. Kingdom rent richting de bal. Kingdom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - CROWS FC 0:3

65e minuut.
Anh Tâm heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Waddlе zal de hoekschop nemen. Chambers springt en kopt de bal. Hoàng Phương werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Quebrado geeft de bal voor. Inworp. Erdemsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorn rent richting de bal. Thorn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Laing probeert naar een medespeler te passen. Mortimer rent richting de bal. Mortimer passt de bal met de wreef. Kingdom rent richting de bal. Kingdom draait met de bal, schiet en ... Hoàng Phương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Cahill de bal. Mortimer is nu in balbezit. Mortimer speelt de bal door. Chambers rent richting de bal. Chambers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 81%, CROWS FC 19%.
MUFCVN1 - CROWS FC 0:3