Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: wild city Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5814
wild city Metrotown
5-2-3 io Tactiek 4def
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
41.9 gemiddelde waardering 64.5
adequate Schieten brilliant
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daoud rent richting de bal. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sturdza rent richting de bal. Turkal verovert de bal door een tackle van achteren. Turkal passt de bal zonder na te denken. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel. Todor bokst de bal weg.

6e minuut.
Sturdza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkal geeft een hoge lob. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Todor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Metrotown 0:1

8e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkal is nu in balbezit. Turkal geeft een hoge lob. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Todor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Rusoiu is nu in balbezit. Turkal verovert de bal door een tackle van achteren. Turkal geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkal geeft een hoge lob. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Metrotown 0:2

12e minuut.
Brezeanu kopt de bal weg. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş geeft de bal voor. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza geeft een hoge lob. Smoluchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ maakt een afschuwelijke overtreding. Ştefănuţ is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Daoud onderschept slim de pass. Daoud speelt de bal door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Todor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Balaš rent richting de bal. Balaš passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel. Todor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Luts speelt de bal door. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok probeert naar een medespeler te passen. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Todor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Nae probeert naar een medespeler te passen. Coşerea rent richting de bal. Miloklizovic onderschept slim de pass. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Turkal onderschept slim de pass. Turkal geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Todor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Xanthoulis geeft de bal voor. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok passt de bal in één keer door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Todor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Brezeanu trapt de bal weg van het doel. Balaš is nu in balbezit. Balaš met een sublieme pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok passt de bal met de wreef. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Todor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Metrotown 0:3

40e minuut.
Daoud geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luts de bal. Rusoiu rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Noa onderschept slim de pass. Noa met een sublieme pass. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok draait met de bal, schiet en ... Todor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 61%, Metrotown 39%.
wild city - Metrotown 0:3

47e minuut.
Polok passt de bal zonder na te denken. Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkal geeft de bal voor. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Todor bokst de bal weg.

50e minuut.
Turkal probeert naar een medespeler te passen. Polok rent richting de bal. Sturdza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sturdza krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ioanin speelt de bal door. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daoud krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş passt de bal zonder na te denken. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Miloklizovic rent richting de bal. Miloklizovic geeft een lange en hoge pass. Polok kopt de bal weg. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luts controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Butnăreanu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Balaš rent richting de bal. Balaš passt de bal met de wreef. Daoud met een sublieme pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. Todor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Metrotown 0:4

65e minuut.
Beştea komt het veld opgelopen. Rotaru komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Polok met de inworp. Ioanin is nu in balbezit. Luts onderschept slim de pass. Luts haalt uit met een fantastische trap. Rusoiu probeert de bal aan de voet te houden. Todor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. Todor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daoud is nu in balbezit. Daoud geeft een lange en hoge pass. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Todor bokst de bal weg.

78e minuut.
Butnăreanu met de inworp. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru passt de bal met de wreef. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pęcak geeft een lange en hoge pass. Beştea rent richting de bal. Turkal verovert de bal door een tackle van achteren. Turkal geeft een hoge lob. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal. Todor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ioanin rent richting de bal. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts passt de bal met de wreef. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts schiet op doel. Todor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Metrotown 0:5

86e minuut.
Rotaru geeft een lange en hoge pass. Rusoiu rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Metrotown 0:6

88e minuut.
Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru geeft een hoge lob. Polok is nu in balbezit. Polok geeft een hoge lob. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen. Todor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Balaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balaš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Polok de bal. Polok geeft een hoge lob. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Todor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polok geeft de bal voor. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - Metrotown 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 82%, Metrotown 18%.
wild city - Metrotown 0:7