Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The INOX Palace
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3684
FC Edelstahl Araña Maquina Avalancha Original
hmw und spiegel Tactiek Gatita 10 defe
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 47.7
formidable Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
López Muñiz rent richting de bal. Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiss geeft een hoge lob. Kaser is nu in balbezit. Kaser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka verovert de bal door een tackle van achteren. Dheedene legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Panenka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaser legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Donadel met de inworp. López Muñiz rent richting de bal. Zeiss bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz geeft de bal voor. Kaser krijgt zijn hoofd ertegen. Cusano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
López Muñiz geeft een lange en hoge pass. Panenka kopt de bal weg. Kaser is nu in balbezit. Kaser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 1:0

33e minuut.
Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadel met een sublieme pass. Dheedene probeert de bal aan de voet te houden. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 37%, Araña Maquina Avalancha Original 63%.
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 1:0

46e minuut.
Guastalvino komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeller met de inworp. López Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Panenka is nu in balbezit. Panenka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaser rent richting de bal. Kaser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 2:0

57e minuut.
Dombek passt de bal zonder na te denken. Clavier is nu in balbezit. Clavier geeft een lange en hoge pass. Łuczywek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Donadel passt de bal met de wreef. Kaser rent richting de bal. Ouadah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaser neemt de penalty, wat een uithaal! Guastalvino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 3:0

64e minuut.
Clavier geeft de bal voor. Klaubauf kopt de bal weg. Zeiss heeft problemen om de bal te vangen. Zeiss geeft een lange en hoge pass. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
López Muñiz passt de bal met de wreef. Kaser heeft problemen om de bal te vangen. Kuroś rent richting de bal. Kaser verovert de bal door een tackle van achteren. Kaser schiet op doel. Guastalvino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Güneşoğlu met een sublieme pass. Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadel probeert naar een medespeler te passen. López Muñiz geeft een lange en hoge pass. Kaser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Klaubauf geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuroś de bal. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser haalt uit met een fantastische trap. Guastalvino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 4:0

81e minuut.
Dheedene verovert de bal door een tackle van achteren. Tzanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzanidis geeft een hoge lob. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser draait met de bal, schiet en ... Guastalvino bokst de bal weg.

83e minuut.
Tzanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzanidis geeft een lange en hoge pass. Kaser rent richting de bal. Kaser draait met de bal, schiet en ... Guastalvino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 5:0

90e minuut.
Zeiss passt de bal in één keer door. Klaubauf heeft problemen om de bal te vangen. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 26%, Araña Maquina Avalancha Original 74%.
FC Edelstahl - Araña Maquina Avalancha Original 5:1