Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sportforum
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11338
BFC Dynamo frischauf heyen
442schaunwamal Tactiek LFC
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Grasser rent richting de bal. Grasser passt de bal zonder na te denken. Bakoč probeert naar een medespeler te passen. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Babbl verovert de bal door een tackle van achteren. Jördens geeft een lange en hoge pass. Kapellmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyer passt de bal zonder na te denken. Hormayer met een sublieme pass. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Häseler rent richting de bal. Häseler passt de bal in één keer door. Bakoč met een sublieme pass. Daar is Pfaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohlsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karthäuser met een sublieme pass. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel. Bahrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bahrmann met een sublieme pass. Häseler kopt de bal weg. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. Bahrmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - frischauf heyen 0:1

20e minuut.
Heyer onderschept slim de pass. Heyer geeft een lange en hoge pass. Cilker rent richting de bal. Cilker draait met de bal, schiet en ... Fransen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BFC Dynamo - frischauf heyen 1:1

30e minuut.
Inworp. Ohlsen met een snelle inworp. Karthäuser probeert naar een medespeler te passen. Leddig is nu in balbezit. Leddig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 51%, frischauf heyen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BFC Dynamo - frischauf heyen 1:1

51e minuut.
Leddig probeert naar een medespeler te passen. Karthäuser is nu in balbezit. Karthäuser passt de bal zonder na te denken. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Heinsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinsch geeft de bal voor. Cilker kopt de bal weg. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Karthäuser verovert de bal door een tackle van achteren. Karthäuser geeft een lange en hoge pass. Leddig is nu in balbezit. Leddig draait met de bal, schiet en ... Bahrmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - frischauf heyen 1:2

65e minuut.
Kapellmann geeft een hoge lob. Ipsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Babbl de bal. Cilker is nu in balbezit. Cilker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Akkus geeft de bal voor. Leddig probeert naar een medespeler te passen. Karthäuser speelt de bal door. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schroden trapt de bal weg. Bakoč kopt de bal weg. Klungelig pakt Leddig de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap. Bahrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Karthäuser geeft de bal voor. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schroden krijgt een gele kaart. Pfaff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pfaff neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Häseler onderschept slim de pass. Häseler geeft een hoge lob. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Schroden onderschept slim de pass. Häseler onderschept slim de pass. Häseler geeft een hoge lob. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Berkmüller geeft een lange en hoge pass. Cilker probeert de bal aan de voet te houden. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. Bahrmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - frischauf heyen 1:3

84e minuut.
Heyer met een snelle inworp. Gansloser rent richting de bal. Häseler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Häseler naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Ohlsen rent richting de bal. Ohlsen passt de bal zonder na te denken. Karthäuser rent richting de bal. Karthäuser geeft een lange en hoge pass. Pfaff krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 67%, frischauf heyen 33%.
BFC Dynamo - frischauf heyen 1:3