Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Universidad the Chile Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6848
AC Incubus CDS Huachipato
4-2-2-2 Tactiek FULL AT
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
27.8 gemiddelde waardering 55.5
slecht Schieten formidabel
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Tapia is nu in balbezit. Tapia passt de bal met de wreef. Daar is Villagrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagrán passt de bal zonder na te denken. Tapia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:1

4e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Daar is Valech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valech met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Aceval geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Roma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Agüero rent richting de bal. Aliaga rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Roma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:2

28e minuut.
Aliaga passt de bal in één keer door. Luco rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ceredero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tapia met de inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Adasme is nu in balbezit. Adasme passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Roma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 72%, CDS Huachipato 28%.
AC Incubus - CDS Huachipato 0:3

48e minuut.
Oñate geeft een lange en hoge pass. Daar is Pozas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:4

51e minuut.
Klungelig pakt Tapia de bal. Tapia probeert naar een medespeler te passen. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Aliaga is nu in balbezit. Montesinos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:5

53e minuut.
Villagrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aliaga is nu in balbezit. Montesinos rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bilbao met een sublieme pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:6

60e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ceredero met de inworp. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Roma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:7

70e minuut.
Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villagrán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villagrán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aliaga rent richting de bal. Aliaga geeft een lange en hoge pass. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nogales stond buitenspel. Valderrama maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - CDS Huachipato 0:8

76e minuut.
Luco bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos is nu in balbezit. Villagrán onderschept slim de pass. Villagrán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Villagrán is nu in balbezit. Aliaga rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Bilbao passt de bal in één keer door. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Camacho controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trejo neemt vlug de vrije trap. Aliaga rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Villagrán probeert naar een medespeler te passen. Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 54%, CDS Huachipato 46%.
AC Incubus - CDS Huachipato 0:8