Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazakhstán O‘zbekiston
asiacup counter Tactiek 5-3-2 #4
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67.1 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Mazunyn speelt de bal door. Daar is Imankulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imankulov passt de bal in één keer door. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Marinov geeft een hoge lob. Inworp. Imankulov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loginov geeft de bal voor. Kusnetzov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Navoiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Byakov rent richting de bal. Byakov passt de bal met de wreef. Daar is Navoiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navoiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - O‘zbekiston 0:1

39e minuut.
Ifradov passt de bal in één keer door. Darslikov rent richting de bal. Byakov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Byakov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Byakov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Darslikov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Futrasov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balaev met een snelle inworp. Imankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Imankulov passt de bal zonder na te denken. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán 44%, O‘zbekiston 56%.
Kazakhstán - O‘zbekiston 0:1

50e minuut.
Muxammadov rent richting de bal. Muxammadov probeert naar een medespeler te passen. Navoiy rent richting de bal. Navoiy draait met de bal, schiet en ... Nurakhmetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loginov is nu in balbezit. Darslikov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán - O‘zbekiston 0:2

62e minuut.
Kusnetzov kopt de bal weg. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifradov is nu in balbezit. Kazhigaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Kazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Loginov geeft de bal voor. Marinov kopt de bal weg. Kalasidirov speelt de bal door. Darslikov is nu in balbezit. Darslikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navoiy is nu in balbezit. Navoiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Darslikov is nu in balbezit. Mazunyn onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalasidirov. Kalasidirov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mazunyn heeft problemen om de bal te vangen. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev met een sublieme pass. Imankulov is nu in balbezit. Imankulov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kalasidirov probeert naar een medespeler te passen. Futrasov heeft problemen om de bal te vangen. Tokaev met een sublieme pass. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev schiet op doel. Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mazunyn geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov rent richting de bal. Aquvov rent richting de bal. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov schiet op doel. Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kazhigaliev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tokaev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kusnetzov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazilov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán 52%, O‘zbekiston 48%.
Kazakhstán - O‘zbekiston 0:2