Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PILVE ARENA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2976
FC PILV Raudalu FC
keit Tactiek Raudalu
46% Balbezit 54%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.1 gemiddelde waardering 39.8
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Rajandu rent richting de bal. Rajandu passt de bal zonder na te denken. Vanaküla rent richting de bal. Vanaküla schiet op doel. Trainis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Pîrvulescu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Hüralp. Goede buitenspelval van de verdediging. Soomets neemt vlug de vrije trap. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rautsma geeft een hoge lob. Kuresson kopt de bal weg. Kahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rajandu kopt de bal weg. Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld passt de bal met de wreef. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi haalt uit met een fantastische trap. Trainis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Roopõld rent richting de bal. Roopõld passt de bal in één keer door. Võsumägi rent richting de bal. Võsumägi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Raudalu FC 1:0

12e minuut.
Peensalu is nu in balbezit. Peensalu geeft een hoge lob. Bolovan geeft een hoge lob. Kuresson rent richting de bal. Kuresson geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Hüralp is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Võsumägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roopõld rent richting de bal. Roopõld passt de bal zonder na te denken. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap. Trainis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Tammekänd verovert de bal door een tackle van achteren. Tammekänd geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rautsma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randlahe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Roopõld passt de bal in één keer door. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherrad krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Võsumägi onderschept slim de pass. Roopõld is nu in balbezit. Roopõld passt de bal zonder na te denken. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Coc controleert de bal met de borst. Võsumägi rent richting de bal. Coc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 34%, Raudalu FC 66%.
FC PILV - Raudalu FC 1:0

50e minuut.
Inworp. Peetson komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tammekänd rent richting de bal. Tammekänd passt de bal met de wreef. Roopõld met een sublieme pass. Võsumägi is nu in balbezit. Võsumägi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Peetson de bal. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla onderschept slim de pass. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap. Paal! Võsumägi rent richting de bal. Võsumägi schiet op doel. Bolovan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aasmäe komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Aasmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajandu onderschept slim de pass. Rajandu probeert naar een medespeler te passen. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atamańczuk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Soomets passt de bal zonder na te denken. Roopõld is nu in balbezit. Roopõld passt de bal met de wreef. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap. Trainis bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Peensalu de bal. Peensalu probeert naar een medespeler te passen. Võsumägi is nu in balbezit. Võsumägi haalt uit met een fantastische trap. Trainis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Raudalu FC 2:0

72e minuut.
Coc passt de bal zonder na te denken. Atamańczuk rent richting de bal. Klungelig pakt Atamańczuk de bal. Atamańczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Raudalu FC 2:1

83e minuut.
Rajandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajandu passt de bal in één keer door. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi schiet op doel. Trainis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rajandu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pîrvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla onderschept slim de pass. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... Trainis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Roopõld verovert de bal door een tackle van achteren. Vanaküla is nu in balbezit. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Raudalu FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 38%, Raudalu FC 62%.
FC PILV - Raudalu FC 3:1